Αυτοί είναι οι δύο «δράκοι» που βίαζαν, λήστευαν και ξυλοκοπούσαν ιερόδουλες

Αυτοί είναι οι δύο «δράκοι» που βίαζαν, λήστευαν και ξυλοκοπούσαν ιερόδουλες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο ανδρών από την Βουλγαρία που κατηγορούνται για την κακοποίηση και τον βιασμό ιερόδουλων στην Αθήνα.

Κατόπιν εισαγγελικής διάταξης η ΕΛ.ΑΣ. δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο βιαστών.

VASILEV ή STOIMENOV ή GEORGIEV ή ZAHARIEV (ον) VASIL ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή VELIZAR ή GIORGI ή DANIEL του IVAN ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή MITKOV ή GEORGI και της DOBRA ή ELENA ή MARIA ή LUBKA ή DANIELA , γεννηθέντα το 1976 ή 1977 ή 1978 ή 1980 στη Βουλγαρία


TANEV (ον) TONCHO του DIMITROV και της BASILIKA ή BASILKA γεννηθέντα στις 3-8-1985 στη Βουλγαρία


Οι αποκαλύψεις των θυμάτων για τα όσα πέρασαν στα χέρια των δύο ανδρών σοκάρουν.

Τα περιστατικά αυτά έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, όπου οι δράστες, αφού προηγουμένως παραβίαζαν χώρους που δεν χρησιμοποιούνταν, έκλειναν ραντεβού στις εκδιδόμενες γυναίκες, εμφανιζόμενοι ως πελάτες.

Όταν έφταναν οι γυναίκες στους χώρους, οι δράστες τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν άγρια χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τους προξενούν σοβαρές σωματικές βλάβες.

Χαρακτηριστικό της βιαιότητας των δραστών είναι ότι σε μία γυναίκα προκάλεσαν κάταγμα στην κρανιοεγκεφαλική χώρα, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα αριστερού χεριού, καθώς και εκδορές και μώλωπες σε όλο το σώμα της.

Ακολούθως προχωρούσαν σε αλλεπάλληλους βιασμούς των θυμάτων τους και τους αφαιρούσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα που έφεραν μαζί τους, μεταξύ των οποίων και τις κάρτες των δωματίων στα ξενοδοχεία διαμονής τους.

Με τις κάρτες αυτές μετέβαιναν στα δωμάτια για να αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα. Σε μια περίπτωση μάλιστα αφαίρεσαν πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες προέβησαν σε ανάληψη 4.300 ευρώ από μηχάνημα ΑΤΜ, αφού εξανάγκασαν βίαια την παθούσα να τους αποκαλύψει τους κωδικούς.

Ακόμα οι δράστες επικοινωνούσαν με οικεία πρόσωπα των θυμάτων τους απαιτώντας χρήματα για την απελευθέρωσή τους και λαμβάνοντας σε μία περίπτωση 1.000 ευρώ. Μετά την εγκληματική τους δράση εγκατέλειπαν τα θύματά τους αβοήθητα.

Η δράση των κακοποιών έφτασε στο τέλος της όταν θύματά τους βρήκαν το κουράγιο και τη δύναμη να απευθυνθούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter