Αυτοί είναι οι νέοι επικεφαλής της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ

Αυτοί είναι οι νέοι επικεφαλής της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ

Το νέο οργανόγραμμα του ενημερωτικού του τομέα παρουσίασε ο ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «O ΣΚΑΙ, ο σταθμός που εμπιστεύονται περισσότερο οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους προχωρά στην αναδιοργάνωση του ενημερωτικού τομέα προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική πορεία και τα επόμενα χρόνια.

Βασικός άξονας των αλλαγών είναι η εξέλιξη και η αξιοποίηση του στελεχιακού δυναμικού του ομίλου, αλλά και η ανανέωση προκειμένου ο σταθμός να ανταποκριθεί στις αλλαγές στον χώρο των media.

Μετά και την ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης Ειδήσεων & Ενημέρωσης από τον Νίκο Φιλιππίδη, το νέο οργανόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Διευθυντής Ειδήσεων αναλαμβάνει ο Γιάννης Αδαμίδης, μέχρι πρότινος αρχισυντάκτης των δελτίων. Ο Γ.Αδαμίδης εργάζεται στον ΣΚΑΙ από το 2011 και έχει εργαστεί στο παρελθόν και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Διευθύντρια Σύνταξης Ειδήσεων παραμένει η Λία Παρασκευά με ενισχυμένα καθήκοντα, αφού έχει στόχο να ενοποιήσει και να αναβαθμίσει τα desk τηλεόρασης, ραδιοφώνου και internet σε ένα integrated newsroom στα πρότυπα διεθνών οργανισμών.

Διευθυντής Ενημερωτικών Εκπομπών παραμένει ο Γιάννης Κολοκυθάς, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στα περισσότερα μεγάλα κανάλια.

Διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ 100,3 διατηρείται ο κ.Νίκος Ανδρίτσος, ο οποίος υπηρετεί πιστά για πολλά χρόνια το σταθμό και με πολύχρονη παρουσία στις Βρυξέλλες.

Η Διοίκηση του ΣΚΑΪ εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter