Αυτοί είναι οι σταυροί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Αυτοί είναι οι σταυροί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σαφής εικόνα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που συγκεντρώνουν τους περισσότερους σταυρούς, προκύπτει από τα αποτελέσματα που δημοσιεύει το υπουργείο Εσωτερικών, στο 32,26% της ενσωμάτωσης των σταυρών στο αποτέλεσμα.

Ειδικά, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και στην παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα που επανεκλέγεται από τον πρώτο γύρο, προηγείται η Βούλα Πατουλίδου, νυν αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με 13.267 σταυρούς και με μεγάλη διαφορά ψήφων από τον επόμενο υποψήφιο σύμβουλο. Δεύτερος έρχεται ο νυν αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας με 7.357 σταυρούς ενώ τρίτος μέχρι στιγμής είναι ο Άγγελος Χαριστέας με 6.804 σταυρούς. 

Ακολουθούν ο Δημήτρης Ασλανίδης, ο Στάθης Αβραμίδης, ο Ντίνος Κούης, ο Νίκος Τζόλλας, ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο Σωκράτης Δώρης, ο Παντελής Καζαντζίδης, ο Αλέξανδρος Θάνος, ο Σωτήρης Μπάτος, η Μελίνα Δερμεντζοπούλου, η Αθηνά Αηδονά, η Όλγα Γούλα, ο Χρήστος Μήττας, ο Πάρις Μπίλλιας, ο Κωνσταντίνος Πάλλας, ο Αθανάσιος Κικής και η Λίνα Φιλιππιάδου.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ για την 2η θέση στη Θεσσαλονίκη – 320 ψήφοι η διαφορά

Στην παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη προηγούνται η Ανατολή Αγαθαγγελίδου με 1.375 σταυρούς, η Δήμητρα Θωμά με 968 και ο Γιώργος Ζέρβας με 952. Στην παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου προηγούνται σε σταυρούς ο Γιώργος Τρελλόπουλος με 1.246, ο Πόλης Ασαρίδης με 638 και ο Δημήτρης Κνης με 526. Στην παράταξη του Σωτήρη Αβραμόπουλου προηγούνται ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης με 1.658 ψήφους, ο Γιάννης Ζιώγας με 785 και ο Νίκος Αγαθαγγέλλου με 616.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, σε ποσοστό 91,02% της ενσωμάτωσης, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και σε σύνολο 71 εδρών η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, «Αλληλεγγύη, Δυναμώνουμε τη Μακεδονία», καταλαμβάνει 44 έδρες, του Χρήστου Γιαννούλη, «Κοιτάμε Μπροστά», οκτώ, του Χρήστου Παπαστεργίου, «Πράξεις για τη Μακεδονία», πέντε, του Σωτήρη Αβραμόπουλου, «Λαϊκή Συσπείρωση», τέσσερις, του Νίκου Χρυσομάλλη, «Ελληνική Αυγή», τρεις, του Φίλιππου Γκανούλη, «Οικολογία Πράσινη Λύση», δύο και του Γαβριήλ Αβραμίδη, «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία», επίσης δύο. Από μία θέση καταλαμβάνουν η Δέσποινα Χαραλαμπίδου (Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία), ο Θανάσης Αγαπητός (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και ο Δημήτρης Βάνης (Εγγύηση για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter