Αυτοί ξέρουν

Αυτοί ξέρουν

Η υπόθεση των παρακολουθήσεων από το Μέγαρο Μαξίμου πολιτικών προσώπων, δημοσιογράφων, πολιτών και στρατιωτικών που αποκαλύπτει το Documento αποτελεί μια πολύ σοβαρή απειλή για την Ελληνική Δημοκρατία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του με τη συνδρομή της πλειοψηφίας των Μέσων Ενημέρωσης προσπαθούν με όλους τους δυνατούς τρόπους να υποβαθμίσουν και να υποβαθμίσουν το θέμα.

Ακόμη και η παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του αρχηγού του Στρατού αποσιωπήθηκε επιμελώς από αυτά. Κιβωτός, συντάξεις, η υποτιθέμενη κόντρα της κυβέρνησης με τους τραπεζίτες ακόμη και η ακρίβεια ήταν τα θέματα των κυριακάτικων και της Δευτέρας εφημερίδων.

Υποκλοπές πουθενά. Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πήγε τη Δευτέρα το πρωί στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του τόνισε ότι «Η παρακολούθηση των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων θέτει σε διακινδύνευση την ίδια την εθνική μας ασφάλεια» στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς τους ανώτατους λειτουργούς της Δικαιοσύνης ότι «όλοι γνωρίζουμε πού βρίσκονται τα στοιχεία και οι αποδείξεις. Εκεί όπου με βάση τον νόμο υποχρεούνται να τηρούνται αρχεία των διατάξεων και των εντολών παρακολούθησης από την ΕΥΠ και βεβαίως σε αυτούς που υπέγραφαν τις διατάξεις και τις εντολές της παρακολούθησης».

Από την κυβέρνηση όμως απόλυτη σιωπή. Κάτι προσπάθησε να ψελλίσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά για την ουσία απολύτως τίποτα. Ο κ. Οικονόμου επιμένει να επιβεβαιώνει την άρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μηνύσει τον εκδότη της εφημερίδας, Κώστα Βαξεβάνη, επικαλούμενος… τη Δικαιοσύνη.

Αλλά ούτε και οι αρχηγοί του στρατεύματος ζητούν εξηγήσεις από τον προϊστάμενο της ΕΥΠ που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Και όλα αυτά για έναν και μόνο λόγο. Γιατί αυτοί ξέρουν. Γνωρίζουν για τις παρακολουθήσεις, γνωρίζουν ότι διαπράττονται εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας με αδικήματα όπως αυτά της κατασκοπείας και της εσχάτης προδοσίας.

Αλλά θέλουν να ξεχαστούν. Εμείς πάντως δεν θα το αφήσουμε. Για το όνειδος των παρακολουθήσεων από τον Μητσοτάκη και την παρέα του πρέπει να υπάρξει κάθαρση.

documentonews.gr  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter