Αυτοκτόνησε ο Έλληνας ράπερ «Το Βδέλυγμα»

Αυτοκτόνησε ο Έλληνας ράπερ «Το Βδέλυγμα»

Ο ράπερ «Το Βδέλυγμα» (Αντώνης Μανουσάκης) έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 28 ετών.

Ο Αντώνης Μανουσάκης ήταν ένας εκ των πρώτων στην ελληνική hip hop σκηνή που είχε δηλώσει ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του. Είχε συνεργαστεί με αρκετά ονόματα της σκηνής. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το τι τον οδήγησε σε αυτή την κίνηση.

Αρκετοί καλλιτέχνες της σκηνής του hip hop οι οποίοι είχαν συνεργαστεί με τον Αντώνη Μανουσάκη εξέφρασαν τη λύπη τους μέσω των social media για το γεγονός.

https://www.facebook.com/mcyinkamanolis.afolaniob/posts/3507054992701997

https://youtu.be/M-qz6y8Y0ic
Βδελυγμα rest in peace!!

Gepostet von Mc Yinka-manolis Afolanio B am Mittwoch, 18. März 2020

https://www.instagram.com/p/B93fmBhJ3Yx/

View this post on Instagram

Ο Αντώνης , το Βδέλυγμα , ο Τόνυ, δεν είναι πια μαζί μας. Δε τον βρήκε ο Κορονοϊός, γιατί και να τον έβρισκε ο Αντώνης θα κέρδιζε εύκολα, τον βρήκε σίγουρα η κοινωνική αδικία. Ο Αντώνης δεν ήθελε να είναι πολλά πράγματα, κανένας άνθρωπος δε θέλει να είναι πολλά πράγματα, η χαρά όσων μπορούν να έχουν και να γίνονται πολλά είναι προϊόν που αγόρασαν εύκολα. Ο Αντώνης ήθελε να είναι το Βδέλυγμα, ένας γκέη καλλιτέχνης που βγάζει τα προς το ζην κάνοντας ραπ, γράφοντας μουσική, παρουσιάζοντάς την. Ούτε να πουλάει μούρη, ούτε να πουλά κάτι παράνομο, ούτε να δουλέψει μια άκυρη άλλη δουλειά που δε την ξέρει και ξαφνικά να το πάιξει ειδικός (και) σε αυτή. Η κοινωνία του έδειξε τα δυο της πρόσωπα. Ένα του κόσμου, με το να παίζει σε αντιρατσιστικά, αντικατασταλτικά, αντικαπιταλιστικά φεστιβάλ με χιλιάδες κόσμου, να τον αγαπούν χιλιάδες νέα παιδιά. Και το άλλο, με το πλέγμα μαγαζατόρων με ύφος βαθύ κι τσέπη …χαμηλή, πατριαρχικών κι ανδροκρατούμενων σχέσεων, πολιτικών αποκλεισμών με ιερατικό τρόπο, ελεεινού επιπέδου παρεχόμενης ψυχικής υγείας και ποσοτικά καια ποιοτικά, κρατικών παρακλήσεων για συμμόρφωση, ταχυπληρωμών ενοικίων και ειδών πρώτης ανάγκης. Δε θα με/μας πείσει ποτέ κανείς και καμιά ότι ατυχήματα ή το κακό τους το κεφάλι μας παίρνουν μακριά τους Ζακ και τους Τόνυ αυτού του κόσμου. Ο Αντώνης μας αφήνει μια δισκογραφία που ακόμα και οι πιο παλιοί καλλιτέχνες ραπ, οπουδήποτε, δεν έχουν ούτε στο μισό. Αν την ακούσουμε, τη μελετήσουμε και την εμπιστευθούμε μόνο καλύτεροι άνθρωποι, γονείς, σύντροφοι και συντρόφισσες, εραστές και συλλογικά όντα έχουμε να γίνουμε Γιατί ο Αντώνης “…αν είχε λεφτά θα ήθελε περισσότερα για όλους όσους νοιάζεται ώστε να μη πονάνε.” Ας φροντίζουμε να κάνουμε τον πόνο μακριά. Renegade Instruments / Vassilis Myrsinias φίλος του Αντώνη, Βδέλυγμα dj (2014 – …) #bdelygma #vdelygma #βδελυγμα

A post shared by Renegade Instruments (@renegadeinstruments) on

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter