Αυτοκτόνησε ο ιδρυτής της Singular Logic

Αυτοκτόνησε ο ιδρυτής της Singular Logic

Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Το ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» φαίνεται να αυτοπυροβολήθηκε με πιστόλι, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό. Το άψυχο σώμα του βρήκε η οικιακή βοηθός του, σύμφωνα με πληροφορίες. Επίσης, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας.

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Καριώτογλου υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία SingularLogic αποτελεί το σταθερό συνεργάτη του Υπουργείου Εσωτερικών για τη μηχανογραφική επεξεργασία των αποτελεσμάτων όλων ανεξαιρέτως των εκλογικών αναμετρήσεων από το 1981 και μετά (Εθνικές, Ευρωεκλογές, Περιφερειακές & Δημοτικές).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter