Aυτοκτονία στην κάμερα του Facebook (σκληρό video)

Aυτοκτονία στην κάμερα του Facebook (σκληρό video)

Αυτοκτονία σοκ στην Τουρκία: Πατέρας αυτοκτόνησε με πιστόλι στο Facebook Live επειδή η κόρη του αρραβωνιάστηκε χωρίς την άδεια του.

Μάταια φίλοι και γνωστοί προσπάθησαν να τον αποτρέψουν. Ο 54χρονος Ayhan Uzun από την Καισάρεια της κεντρικής Τουρκίας, ήταν αμετάπειστος. Μιλά για λίγο στην κάμερα, και βάζει το πιστόλι στο κεφάλι του και πατάει τη σκανδάλη

«Αντίο, φεύγω, να φροντίζεις τον εαυτό σου», είπε ο Uzun λίγο πριν αυτοκτονήσει. Νωρίτερα είπε: «Κανείς δεν με αντιμετώπισε σαν άντρα, ο πεθερός μου πήρε τη θέση μου και χωρίς να έχει δικαίωμα, ενέκρινε τον γάμο της κόρης μου… Κανείς δεν είπε ότι ο πατέρας αυτού του κοριτσιού είναι ζωντανός, αν και θα περίμενα από την κόρη και την οικογένειά μου να πουν: “Έλα να είσαι μαζί μας πατέρα”». «Σε λίγο θα τερματίσω τη ζωή μου με το όπλο που κρατάω στα χέρια μου».

Η οικογένεια του τον βρήκε πεσμένο μέσα σε λίμνη αίματος. Εκπρόσωπος του Facebook, τόνισε ότι η εταιρεία ήταν «πολύ λυπημένη» για το βίντεο, το οποίο έκτοτε έχει αφαιρεθεί από την πλατφόρμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter