Αυτός, αυτή και τα μυστήρια στο Μαρούσι: Γαλάζιο χάος με την υποψηφιότητα Μαρίνας Πατούλη απέναντι στον εκλεκτό της ΝΔ

Αυτός, αυτή και τα μυστήρια στο Μαρούσι: Γαλάζιο χάος με την υποψηφιότητα Μαρίνας Πατούλη απέναντι στον εκλεκτό της ΝΔ

Γαλάζιος «μύλος» στο Μαρούσι με πρωταγωνίστρια την Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη που λέει, ξελέει και αιφνιδιάζει. Η φιλόλογος, πρώην δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, επανέρχεται στο προσκήνιο, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στο αυτοδιοικητικό «γαλάζιο» επιτελείο.

Θα διεκδικήσει θέση αιρετής στο Δήμο Αμαρουσίου, εντασσόμενη σε συνδυασμό αντίπαλο του υποψηφίου δημάρχου που έχει την επίσημη στήριξη της ΝΔ. Θα μετέχει τελικά στις επερχόμενες δημοτικές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, εκείνη που επί αρκετό καιρό, τέλος του 2018 , άφηνε να αιωρείται η πιθανότητα να κατέβει υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου αλλά, τον Ιανουάριο του 2019, εμφανίστηκε να κάνει πίσω, προβάλλοντας την ανάγκη «να διασφαλισθεί το έργο» που αφήνει πίσω του ο σύζυγός της και απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι και να εκφραστεί από όλους ενωτική διάθεση.

Ενωτική διάθεση; Ποια ενωτική διάθεση; Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής με το χρίσμα της ΝΔ, και ο γαλάζιος εκλεκτός Θεόδωρος Αμπατζόγλου διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο Αμαρουσίου, η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, κατέρχεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι, με την παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Νώντα Γαρδέλη, ο οποίος ήταν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Πατούλη, όπως και ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος προερχόμενος από τη συντηρητική παράταξη Παναγιώτης Βραχνός.

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση η γαλάζια εσωστρέφεια… Παράλληλα, όμως, το σήριαλ Πατούλη για τα εκλογικά τερτίπια με το πήγαινε έλα των υποψηφιοτήτων προκαλεί κι ένα είδος… επικοινωνιακού μπουμ.

Ωστόσο, οι επιτελείς της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου στο Μαρούσι Γιώργου Καραμέρου, πρώην αντιπεριφερειάρχη Αττικής, συνεργαζόμενου με την παράταξη της Ρένας Δούρου, ο οποίος στηρίζεται από τους Οικολόγους, και αυτοπροβάλλεται ως ανεξάρτητος με διευρυμένο ψηφοδέλτιο, τρίβουν τα μάτια τους (και τα χέρια τους, εκλαμβάνοντας την όλη κατάσταση σαν φθορά των «γαλάζιων».

Βέβαια, υπάρχουν πολλές αναγνώσεις. Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Γιώργος Πατούλης και όχι μόνο, με το βλέμμα να είναι ανοιχτό προς τον Α΄ και Β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και στην επόμενη ημέρα των συγκλίσεων κάθε είδους.

Πάντως, έχει ενδιαφέρον πώς εξηγεί η κυρία Σταυράκη Πατούλη την απόφασή της να μπει και πάλι στην αυτοδιοικητική μάχη, από την Πεύκη στο Μαρούσι και από την διεκδίκηση αντί της δημαρχίας μιας θέσης δημοτικής συμβούλου. Ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μεταξύ άλλων ότι: «(…)το τελευταίο διάστημα συνειδητά απείχα από το επίκεντρο των πολιτικών διεργασιών. Ως σύζυγος του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, του Γιώργου Πατούλη, όφειλα να σεβαστώ τη δική του πολύχρονη αυτοδιοικητική διαδρομή και να κάνω πολιτικά ένα βήμα πίσω σε ό,τι αφορούσε τη δική μου επιθυμία να ηγηθώ ενός αυτοδιοικητικού σχήματος. Όμως, η αγάπη μου για την Αυτοδιοίκηση δεν έπαψε να υπάρχει, όπως δεν έπαψε να υπάρχει η ισχυρή βούλησή μου να είμαι χρήσιμη στους συμπολίτες μου, με όποιον τρόπο μπορώ».

Για να συμπληρώσει: «Αυτή η βούληση με ωθεί να δηλώσω παρούσα και στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, επιλέγοντας να συμπορευθώ με έναν υποψήφιο δήμαρχο που να είναι πραγματικά ανεξάρτητος και ακομμάτιστος, χωρίς «αστερίσκους», να διαθέτει αποδεδειγμένη αυτοδιοικητική εμπειρία και κυρίως, να έχει αποδείξει την αγάπη του για την Πόλη μας, το Μαρούσι (..)». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter