Αυτός είναι ο άνθρωπος πίσω από το #erxetai_pizza

Αυτός είναι ο άνθρωπος πίσω από το #erxetai_pizza

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το #erxetai_pizza της Dominos, ο άνθρωπος που φέρεται να διοργάνωσε την καμπάνια της γνωστής εταιρείας δίνει τη δική του εξήγηση.

Με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει: «λυπάμαι που δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την καμπάνια» η οποία «γεννήθηκε με μοναδικό στόχο την πλάκα, αλλά η σοβαρότητα το σκότωσε νωρίς». Σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, με άλλα ποστ, όπως θα δείτε παρακάτω, έχει εκφραστεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μαντέψτε: δε βρήκαμε ένα ποστ που να κάνει το ίδιο και για τη ΝΔ.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία αποφάσισε να «κόψει» τη διαφήμιση για φθηνότερες πίτσες μετά τις σφοδρές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της, η γνωστή εταιρεία χρησιμοποιώντας το hashtag #erxetai_pizza, που παρέπεμπε σε αντίστοιχα hashtag των τρολ της Νέας Δημοκρατίας, προανήγγειλε εκπτώσεις στα προϊόντα της την βραδιά των εκλογών.

Δείτε επίσης: Το Domino των αντιδράσεων διέκοψε τη… «διαφήμιση»!

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μια διαφήμιση αν χρειαστεί να την εξηγήσεις, έχει αποτύχει. Αυτό ήταν και είναι το αξίωμά μου και δεν θα αλλαξοπιστήσω ούτε τώρα.

Παρόλα αυτά, το #erxetai_pizza, στην σύντομη ζωή του, έκανε περισσότερο θόρυβο από όσο ήλπιζα και λυπάμαι που δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την καμπάνια, που θα διέλυε κάθε υποψία για όσα της καταλόγισαν.

Το #erxetai_pizza γεννήθηκε με μοναδικό στόχο την πλάκα, αλλά η σοβαρότητα το σκότωσε νωρίς. Like a true star».

Παραθέτουμε ορισμένες από τις αναρτήσεις του που μόνο φιλικές προς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να χαρακτηριστούν…




Διαβάστε επίσης: Αισχρή διαφήμιση με… Dominos αντιδράσεων

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter