Αυτός είναι ο μπράβος που εκτέλεσαν στα Γλυκά Νερά (Photos & Video)

Αυτός είναι ο μπράβος που εκτέλεσαν στα Γλυκά Νερά (Photos & Video)

Παλιός πρωταθλητής του bodybuilding ήταν ο άντρας που εκτέλεσαν σήμερα με “συμβόλαιο θανάτου” στα Γλυκά ΝεράΟ bodybuilder ήταν «γνωστός» στις αρχές καθώς ήταν ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» της νύχτας που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα την περασμένη δεκαετία. Είχε απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για εκβιάσεις, αιματηρές συμπλοκές και άλλα βαριά αδικήματα γι΄αυτό και τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν πως ο θάνατός του οφείλεται σε «βεντέτα» μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Μάλιστα το 2003 είχε δεχτεί μάλιστα και άλλη δολοφονική επίθεση στον Πειραιά, όπου τον «γάζωσαν» με σφαίρες αλλά γλύτωσε από θαύμα.

Ο Γρίβας σε ηλικία 18 ετών το 1988, ξεκίνησε την επαφή του με το body building, ένα χρόνο αργότερα, το 1989, κέρδισε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Juniors. To 1990 κέρδισε στην κατηγορία Juniors στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στο Κύπελλο της ίδιας χρονιάς κέρδισε την πρωτιά στα Juniors και πήρε την 2η θέση στον Γενικό τίτλο. Το 1991, κέρδισε την κατηγορία του αλλά και τον Γενικό Τίτλο.

Στην συνέχεια μεσολάβησε η στρατιωτική του θητεία και το 1995 επανήλθε στο αγωνιστικό προσκήνιο κερδίζοντας και πάλι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΠΕΣΔ!  Ακολούθησαν αρκετές πρωτιές και διεθνείς διακρίσεις, όπως 5η θέση στο Παγκόσμιο της WABBA και 2η θέση στο Μr Europe της WABBA.

(Με πληροφορίες από το: bodybuilding.gr)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter