Αυτός είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που πέρασε 17 κόκκινα από τη Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την… Παλλήνη

Αυτός είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που πέρασε 17 κόκκινα από τη Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την… Παλλήνη

Συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε η συμπεριφορά ενός 75χρονου οδηγού, ο οποίος παραβίασε τον μισό… ΚΟΚ το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, ο οποίος επί χρόνια διατηρούσε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στη Μύκονο. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει τόσο αστυνομική έφοδο ου είχε γίνει στην επιχείρησή του για ναρκωτικά αλλά και για την επίθεση που είχε δεχθεί από αγνώστους με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 75χρονος οδηγούσε αντίθετα στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Στο ύψος της συμβολή με την Ακαδημίας, οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει. Αντί να συμμορφωθεί, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να παραβιάζει τους ερυθρούς σηματοδότες.

Ο 75χρονος κινήθηκε αντίθετα στους δρόμους του κέντρου, πάνω στις γραμμές του τραμ και στο πεζοδρόμιο, παραβιάζοντας πολλαπλά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί επιτηρούσαν το όχημά του και τον καλούσαν διαρκώς να το ακινητοποιήσει, δίχως επιτυχία.

Ο οδηγός πέρασε από το Κολωνάκι και τους Αμπελόκηπους, κατευθύνθηκε στη Λεωφόρο Μεσογείων και μπαίνοντας στην Αττική Οδό, κατέληξε στην Παλλήνη, όπου ακινητοποιήθηκε με ασφάλεια.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου από την τροχαία, βεβαιώθηκαν οι τροχονομικές παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, κίνηση αντίθετα σε μονόδρομο, παραβίαση διπλής διαχωριστικής λωρίδας κ.α. και του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 12.560 ευρώ.

Παράλληλα, του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 1.160 ημέρες, αφαιρέθηκε η άδεια και οι πινακίδες του οχήματός του για 400 ημέρες, ενώ κατασχέθηκε το όχημα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter