Αυτός είναι ο σκύλος που κυνήγησε τον αλ Μπαγκντάντι

Αυτός είναι ο σκύλος που κυνήγησε τον αλ Μπαγκντάντι

Φωτογραφία του σκύλου – «ήρωα» που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο θάνατο του αρχηγού της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι δημοσίευσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ στο προφίλ του στο twitter.

Όπως γράφει ο Αμερικανός πρόεδρος ο σκύλος το όνομα του οποίου παραμένει μυστικό για λόγους ασφαλείας, όπως είχε εξηγήσει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού Μαρκ Μίλεϊ, παρείχε «φανταστική δουλειά».

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αποχαρακτηρίσαμε μια φωτογραφία αυτού του υπέροχου σκύλου (το όνομα του δεν έχει αποχαρακτηριστεί), ο οποίος έκανε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για την αιχμαλώτιση και εξουδετέρωση του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι».

Το ζώο «τραυματίστηκε ελαφρά» κατά τη διάρκεια της εφόδου και «ανάρρωσε πλήρως», διαβεβαίωσε ο στρατηγός Μίλεϊ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

«Δεν θα δώσουμε προς το παρόν στη δημοσιότητα φωτογραφίες ούτε το όνομα του σκύλου… για να προστατεύσουμε την ταυτότητά του» υπογράμμισε.

Σε διάστημα μίας ώρας, η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε συγκέντρωσε περισσότερα από 120.000 like στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter