Αυτός ήταν ο οδηγός του ΙΧ στο Πέραμα: Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί των αστυνομικών

Αυτός ήταν ο οδηγός του ΙΧ στο Πέραμα: Καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί των αστυνομικών

Καταρρίπτονται πλήρως οι ισχυρισμοί των αστυνομικών σχετικά με το ποιος οδηγούσε πραγματικά το ΙΧ στην αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα πριν από δύο εβδομάδες όπου έχασε τη ζωή του ο 18χρονος Νίκος Σαμπάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, από τη νεότερη εξέταση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να πιστοποιήθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο 14χρονος Βαγγέλης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί αμέσως μετά τη φονική συμπλοκή και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ανακρίτρια μετά από λίγες ημέρες.

Δείτε επίσης: Οι δύο εκδοχές για τα γεγονότα στο Πέραμα: Τι υποστηρίζει ο 14χρονος Ρομά και τι οι αστυνομικοί στο υπόμνημα

Πρόκειται για τον νεαρό Ρομά ο οποίος είχε μιλήσει αποκλειστικά στο documentonews.gr για όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ.

Δείτε επίσης: «Σηκώσαμε τα χέρια ψηλά, πέταξαν όλες τις μηχανές και άρχισαν να μας πυροβολούν»

Σημειώνεται ότι δακτυλικό αποτύπωμα του νεαρού Ρομά φέρεται να υπήρχε στην πόρτα του οδηγού και να χε πιστοποιηθεί και στην πρώτη έκθεση της ΔΕΕ. Ο 14χρονος υπεβλήθη μάλιστα σε εξέταση DNA πριν από λίγες ημέρες προκειμένου να πιστοποιήσει τον ισχυρισμό του ότι αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και όχι ο 18χρονος Νίκος Σαμπάνης, όπως ισχυρίστηκαν οι αστυνομικοί.

Η πραγματογνωμοσύνη για τις μηχανές και το αυτοκίνητο

Την ίδια ώρα οι δικηγόροι του Βαγγέλη έχουν καταθέσει προς την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση αίτημα για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης τόσο στο ΙΧ που οδηγούσαν οι νεαροί Ρομά όσο και στις μηχανές των αστυνομικών. Η πραγματογνωμοσύνη κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα δείξει εάν πράγματι είχαν εμβολιστεί οι μηχανές όπως ισχυρίζονται οι αστυνομικοί ή αν οι ίδιοι τις είχαν ρίξει κάτω για να αποτρέψουν τους Ρομά να φύγουν, όπως ισχυρίζονται οι τελευταίοι.

Επίσης οι δικηγόροι των Ρομά έχουν ζητήσει να οριστεί τεχνικός σύμβουλος για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στον 18χρονο Νίκο Σαμπάνη, όπως επίσης και τεχνικό σύμβουλο προκειμένου να κάνει βαλλιστική έρευνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter