Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Στη Λάρισα

Αυτός ο μπόμπιρας βρέθηκε έξω από Εκκλησία και ψάχνει τους γονείς του - Μπορείτε να βοηθήσετε; (Photos)

Γονείς ή συγγενείς ενός παιδιού μόλις δυόμισι ετών, που βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στο προαύλιο εκκλησίας στη Λάρισα αναζητά η αστυνομία.

Καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για τον εντοπισμό των συγγενών του, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες του μικρού αγοριού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, «δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικής, φωτογραφίες ανήλικου αγοριού, ηλικίας δυόμιση ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που βρέθηκε από πολίτη, σε καλή κατάσταση υγείας, να περιπλανάται μόνο του χωρίς επίβλεψη και εκτεθειμένο σε άμεσο κίνδυνο, την 11.30 ώρα της 05 Ιουλίου 2017, στον περιβάλλοντα χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λάρισας.

»Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου αγοριού καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.