Αυτοσχεδιασμοί που κοστίζουν

Αυτοσχεδιασμοί που κοστίζουν

Το plan B στους κυβερνητικούς χειρισμούς εδώ και ενάμισι χρόνο είναι αγαθό εν ανεπαρκεία.

Οι αυτοσχεδιασμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλο και ένα συνεχές αλαλούμ επικρατεί σε οικονομία, υγεία και πρόγραμμα εμβολιασμών.

Πρωταθλητής ο υπουργός (από) Επενδύσεων Αδωνης Γεωργιάδης ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του. Μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε τρεις φορές πολιτική για το take away κάνοντας τους φούρνους, τα παντοπωλεία, τα φαρμακεία και τα βενζινάδικα να μην ξέρουν πως ακριβώς θα ανοίξουν.

Με το σκηνικό της πανδημίας τις τελευταίες εβδομάδες να έχει αλλάξει και την αισιοδοξία να έχει υποχωρήσει κατά πολύ από τον περασμένο Δεκέμβριο που πολλοί πίστευαν ότι θα έχει λήξει μέχρι το καλοκαίρι το πρόβλημα της πανδημίας και η οικονομία θα είχε αρχίσει να παίρνει ανάσες.

Η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την ελάχιστη βοήθεια σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους και την πρόωρη άρση των περιοριστικών όρων έστειλαν την οικονομία στην άβυσσο. Ο ανέμελος πρωθυπουργός αγνόησε το γεγονός ότι για να σωθεί η οικονομία θα πρέπει πρώτα να σωθούν οι άνθρωποι, τους οποίους προκλητικά αγνόησε.

Ακόμη και σήμερα με όλα τα δεδομένα να είναι εναντίων του, διαλαλεί σε όλους τους επικοινωνιακούς τόνους που μεγεθύνονται από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ και την ΕΡΤ που την μετέτρεψε στην αλήστου μνήμης ΥΕΝΕΔ, ότι ο τουρισμός θα ανακάμψει σημαντικά το 2021.

Ούτε σκέψη για να χρησιμοποιηθεί μέρος του μαξιλαριού των 37 δις. για να στηρίξει την οικονομία.

Τα όλο και περισσότερα κρούσματα, οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι ασθενείς δημιουργούν ένα περιβάλλον τρόμου. Οι αλλοπρόσαλλες πολιτικές που εφαρμόζουν οι «άριστοι» του Μητσοτάκη χωρίς κανένα έλεγχο επιπτώσεων έχουν φέρει πολίτες και οικονομία σε απόγνωση.

Το κόστος πλέον είναι πολύ μεγάλο, οι ανοχές της κοινωνίας είναι πλέον οριακές. Οι αντιδράσεις θα είναι ανεξέλεγκτες και οι επιπτώσεις τους τεράστιες όχι μόνο για την οικονομία αλλά και για την ίδια τη Δημοκρατία. Το έχει φαίνεται στο αίμα της η οικογένεια του πρωθυπουργού!

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter