Αυξάνονται τα περιστατικά βίας από ανήλικους – Δύο επιθέσεις στον σταθμό «Ειρήνη»

Αυξάνονται τα περιστατικά βίας από ανήλικους – Δύο επιθέσεις στον σταθμό «Ειρήνη»

Σοκάρουν τα περιστατικά βίας από ανήλικους, όπως αυτά που καταγράφηκαν τις τελευταίες μέρες.

Στον σταθμό «Ειρήνη», το βράδυ του Σαββάτου, σημειώθηκαν δύο επιθέσεις: η μία από πενήντα ανηλίκους κατά δύο περαστικών 16χρονων και η άλλη από έξι κατά δύο ανηλίκων, στέλνοντας μάλιστα τον έναν στο νοσοκομείο.

Στην Πάτρα, μητέρα 14χρονου κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού της από συμμαθητή, έξω από την τάξη του σχολείου.

«Εγώ εκείνη τη στιγμή πήγα να τρέξω μου τραβάει την κουκούλα πέφτω κάτω και αρχίζουν να με κλωτσάνε και να με βαράνε με σιδερογροθιές. Πήγα να προστατέψω το κεφάλι με κλωτσάει με σιδερογροθιά και έσπασα τα τρία δάχτυλα» είπε στην ΕΡΤ ο 13χρονος, που είχε είχε βγει για μία βόλτα με την παρέα του όταν ομάδα ανηλίκων τους επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα έξω από τον σταθμό «Ειρήνη».

Αδελφικός του φίλος επιχείρησε να τον προστατέψει αλλά χτυπήθηκε και αυτός. «Με ξύλα και σίδερα στην πλάτη. Έχει κάνει στην πλάτη 16 ράμματα. Του το καρφώσανε το ξύλο και αυτός άρχισε να κλαίει. Ακόμα ήταν από πάνω και με προστάτευε» πρόσθεσε.

Σε γυμνάσιο της Πάτρας 14χρονος επιτέθηκε σε 12χρονο συμμαθητή του μέσα στο σχολείο, ο οποίος όπως περιγράφει η μητέρα του στην ΕΡΤ κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια.

Η μητέρα του ανήλικου έχει καταθέσει μήνυση στον διευθυντή του σχολείου και την δασκάλα ενώ έρευνα διενεργεί και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση Πάτρας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter