Αύξηση 300% στις πωλήσεις αλεξίσφαιρων μαθητικών σακιδίων

Αύξηση 300% στις πωλήσεις αλεξίσφαιρων μαθητικών σακιδίων

Μία νέα βιομηχανία αρχίζει να αναπτύσσεται στις ΗΠΑ, μετά από αυτή των όπλων. Η βιομηχανία παραγωγής προστατευτικών υλικών από τα όπλα.

Χρυσές δουλειές κάνουν οι κατασκευαστές και τα καταστήματα πωλήσεων παντός είδους αλεξίσφαιρων αντικειμένων. Ειδικά τα μαθητικά σακίδια, παρουσιάζουν αύξηση πωλήσεων κατά 300%, μέσα σε μία βδομάδα, ενώ 250% αύξηση έχουν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα μη επαγγελματικής χρήσης.

«Όποιος πουλά τέτοιου είδους εμπορεύματα μπορεί να το επιβεβαιώσει» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Στηβ Νάραμορ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Tuffy Packs που κατασκευάζει αλεξίσφαιρα υλικά. «Παρέχουν επιπλέον προστασία, είναι σαν να έχετε πυροσβεστήρες στο σπίτι», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι το 98% των πελατών είναι γονείς.

Μετά τα δύο τραγικά περιστατικά, στο Οχάιο και στο Ντέιτον, και λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, στις ΗΠΑ, είναι λογικό οι πωλήσεις σακιδίων με αλεξίσφαιρα υλικά να αυξάνονται δραματικά.

Τα στοιχεία επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφους ένας ακόμα κατασκευαστής αλεξίσφαιρων σακιδίων ο Μπάλετ Μπλόκερ, δηλώνοντας, με κυνικό τρόπο ότι η «γενική παραγωγή αλεξίσφαιρων αντικειμένων που έκανε η εταιρεία του τα προηγούμενα χρόνια, μεταξύ άλλων αλεξίσφαιρων τσαντών για ενήλικες, άλλαξε φέτος και προσανατολίστηκε περισσότερο σε παιδικά μοντέλα». Ροζ, μπλε-πράσινα και μαύρα σακίδια πωλούνται με τρομερούς ρυθμούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter