Αύξηση «φωτιά» στα σουβλάκια από 1η Μαΐου – Πόσο θα το πληρώνουμε

Αύξηση «φωτιά» στα σουβλάκια από 1η Μαΐου –  Πόσο θα το πληρώνουμε

Ένα δυσάρεστο γεγονός περιμένει όσους αγαπάνε τα σουβλάκια αφού από 1η Μαΐου η τιμή στα τυλιχτά αυξάνεται φτάνοντας στα 3 ευρώ, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης εκπρόσωπος του υπό ίδρυση Σωματείου Ψητοπωλών, Γιώργος Πολύζος λόγω της αύξησης της τιμής του κρέατος διεθνώς.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, θα υπάρξει μια αύξηση της τάξεως του 10-15% λόγω και της αύξησης της τιμής του κρέατος η οποία έχει αυξηθεί κατά 30%. Σε συνδυασμό με την υψηλή φορολογία και τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, αυτό οδηγεί πολλά σουβλατζίδικα να αυξήσουν τα τυλιχτά σουβλάκια.

«Θα κάνουμε αυξήσεις για να διασφαλίσουμε την ποιότητα» είπε ο κ. Πολύζος.

«Ο καταναλωτής επειδή αναφέρατε ότι θα στεναχωρηθεί με την αύξηση στην τιμή. Δεν θα στεναχωρηθεί. Θα στεναχωρηθεί αν δεν υπάρχει ποιότητα στο προϊόν που θα πάρει. Εμείς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει αυτή η ποιότητα γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε να κάνουμε κάποιες αυξήσεις. Για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε το προϊόν μας» πρόσθεσε ο κ. Πολύζος. 

Παράλληλα τόνισε ότι όλα τα ψητοπωλεία θα πρέπει να αλλάξουν τις τιμές γιατί η αύξηση έχει γίνει σε όλους. «Αν δεν αλλάξουμε τις τιμές μας η ποιότητα μας δεν θα αυτή που είναι τώρα», κατέληξε ο Γιώργος Πολύζος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter