Αυξήθηκαν οι κλήσεις για καταγγελίες στο 1142

Τα στοιχεία της δεύτερης ημέρας.

Τα στοιχεία που έφερε στο «φως» το υπουργείο Υγείας σχετικά με τη δεύτερη ημέρα λειτουργίας της γραμμής «1142», φανερώνουν αύξηση των κλήσεων για καταγγελίες.

Την Τρίτη, κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής, έγιναν συνολικά 235 κλήσεις, με 58 εξ αυτών να αφορούν καταγγελίες για άτομα που εθεάθησαν να καπνίζουν σε μέρη που πλέον απαγορεύεται, βάσει αντικαπνιστικού νόμου. 

Την Τετάρτη, δεύτερη ημέρας λειτουργίας της γραμμής 1142 παρατηρήθηκε αύξηση των κλήσεων για καταγγελίες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, από τις 342 κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν οι 87 αφορούσαν καταγγελίες.  Παράλληλα, 55 κλήσεις έγιναν για παροχή βοήθειας για τη διακοπή του καπνίσματος, 108 για γενικές πληροφορίες και 14 που αφορούσαν άλλο ζήτημα. Τέλος, 63 κλήσεις δεν ολοκληρώθηκαν ενώ 20 έκλεισαν τη γραμμή πριν συνδεθούν με εκπρόσωπο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.