Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις καρύδας λόγω Survivor!

Όπως λένε, η αύξηση των πωλήσεων εμφανίστηκε από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι. 

Να πάρουν… γεύση από Survivor επιδιώκουν οι Χανιώτες που αγοράζουν από τα μανάβικα καρύδες και ζητούν οδηγίες για το πώς να τις καταναλώσουν.

Στην Φρουταγορά των Δικαστηρίων, οι πωλήσεις του εξωτικού φρούτου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος Παναγιώτη Φραγγεδάκη.

«Πάντα φέρναμε καρύδες αλλά απ’ όταν άρχισε να προβάλλεται το παιχνίδι, μας ζητούν συνέχεια. Και μάλιστα ρωτάνε, πώς να τις ανοίξουν ή πως να τις φάνε» λέει η ταμίας του καταστήματος.

Η τιμή για μία καρύδα μεσαίου μεγέθους, βιολογική, είναι περίπου 2 ευρώ ενώ διατίθεται και ο χυμός της σε ειδική συσκευασία. Το προϊόν εισάγεται από την Ισπανία.

Πάντως, παρά το ότι η είδηση έρχεται από τα Χανιά, πληροφορίες αναφέρουν πως η ζήτηση έχει αυξηθεί σε πολλές περιοχές της χώρας!

Πηγή: zarpanews.gr 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.