Αζάρ: «Το παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Αζάρ: «Το παιδικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε «φωτιά» νωρίτερα σήμερα καθώς περισσότεροι από 50.000 φίλοι των «μερένχες» έδωσαν το παρών στην επίσημη παρουσιάσει του νέου μεγάλου αποκτήματος της ομάδας, του Βέλγου Έντεν Αζάρ…

Τον διεθνή μεσοεπιθετικό που απέκτησε η Ρεάλ αντί 100 εκατ. ευρώ από την Τσέλσι, αποθέωσαν οι Μαδριλένοι οι οποίοι έστειλαν και βροντερό μήνυμα προς την διοίκηση με το σύνθημα «θέλουμε και τον Εμπαπέ»!

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Ένας από εκείνους τους ξεχωριστούς, και η ιστορία της ομάδας μας έχει συνδεθεί με παίκτες τέτοιου ταλέντου. Είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουμε περισσότερες επιτυχίες και τίτλους. Θα έχουμε μία εξαιρετική ομάδα για την επόμενη περίοδο. Ήθελα να πω εδώ και πάρα πολύ καιρό αυτές τις λέξεις: Ο Αζάρ είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Τσέλσι, που επέτρεψε να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα», τόνισε ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ και στη συνέχεια είπε στον Βέλγο άσο: «Καλώς ήρθες στη Ρεάλ Μαδρίτης, καλώς ήρθες στο σπίτι σου».

Από την πλευρά του ο διεθνής άσος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω στην Ρεάλ και θέλω να κατακτήσω όσο το δυνατό περισσότερους τίτλους. Ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί και τώρα έγινε πραγματικότητα. Θέλω να απολαύσω αυτήν τη στιγμή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter