Β. Κωνσταντίνου: «Ήθελα αντίπαλο μας τον Ολυμπιακό και όχι τον ΠΑΟΚ»

Β. Κωνσταντίνου: «Ήθελα αντίπαλο μας τον Ολυμπιακό και όχι τον ΠΑΟΚ»

Η δήλωση του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, ότι θα προτιμούσε αντίπαλο της ομάδας του στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, τον Ολυμπιακό αντί του ΠΑΟΚ δεν αποτελεί έκπληξη για δύο λόγους.

 Πρώτον γιατί οι πράσινοι μόλις προχθές νίκησαν εύκολα τον «αιώνιο» αντίπαλο τους για το πρωτάθλημα και δεύτερον γιατί έτσι «πικάρει» ακόμη περισσότερο τους «ερυθρόλευκους» υπό την έννοια ότι τους θεωρεί πιο εύκολο αντίπαλο. «Κληρώθηκαν δύο καλές ομάδες. Έχουμε τον ίδιο στόχο. Ο στόχος ο δικός μας είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από τον να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πάμε να δούμε δύο καλά παιχνίδια, σε ατμόσφαιρα που αρμόζει στην ιστορία των δύο ομάδων. Ο καλύτερος ας διαπρέψει. Το ότι θα παίξουμε το πρώτο ματς στη Λεωφόρο δεν παίζει ρόλο. Και οι δύο ομάδες ξέρουμε η μία την άλλη. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα σε αυτά τα παιχνίδια. Προσωπικά δεν ήθελα τον ΠΑΟΚ, ήθελα τον Ολυμπιακό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος των «πράσινων»

Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, δήλωσε βέβαιος όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Θέλουμε τρία παιχνίδια για να πάρουμε το Κύπελλο, όπως και οι άλλες ομάδες. Με όποιον κληρωνόμασταν θα ήταν το ίδιο. Θα αντιμετωπίσουμε μέσα σε 20 μέρες τρεις φορές τον Παναθηναϊκό, γιατί έχουμε και το ματς στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Έχουμε πολλές ελπίδες να περάσουμε και να πάρουμε το Κύπελλο, κάτι που θέλουμε πολύ μετά από τόσα χρόνια. Ήρθε η ώρα να πάρουμε έναν τίτλο. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες είναι καλές», τόνισε. Όσο για την έδρα του τελικού, είπε: «Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν θέλουμε να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο».

Στο μεταξύ, το που θα διεξαχθεί ο τελικός, θα το αποφασίσει την ερχόμενη Πέμπτη το Δ.Σ. της ΕΠΟ, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού προγράμματος της Ομοσπονδίας, Ζήσης Βρύζας, ο οποίος τόνισε: «Την Πέμπτη στο Συμβούλιο θα λάβουμε την οριστική απόφαση. Υπάρχουν οι εναλλακτικές περιπτώσεις, αρκεί να πληρούνται όλες οι απαραίτητες συνθήκες για τα μέτρα ασφαλείας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter