Βάφτισαν ομόφωνη την πρόταση της ΤτΕ για τον Γιάννη Στουρνάρα

Βάφτισαν ομόφωνη την πρόταση της ΤτΕ για τον Γιάννη Στουρνάρα

Μια μικρή, κατά τα ειωθότα, λαθροχειρία διέπραξε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Ανακοίνωσε ότι «ενόψει της λήξης της θητείας του Διοικητή Γιάννη Στουρνάρα στις 26 Ιουνίου 2020, αποφάσισε ομόφωνα κατά τη σημερινή συνεδρίασή του να προτείνει προς το Υπουργικό Συμβούλιο, βάσει του άρθρου 29 του Καταστατικού της Τράπεζας, τον επαναδιορισμό του κ. Γιάννη Στουρνάρα ως Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος».

Για την απόφαση αυτή καθ’ εαυτή καμία έκπληξη, εδώ ήταν διοικητής επί ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι επί ΝΔ! Αλλά πρώτον η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη, αφού απουσίαζε ο εκπρόσωπος της ΓΣΕΒΒΕ Νίκος Σκορίνης (αναγκάστηκε ο ίδιος να δηλώσει στα social media ότι απουσίαζε) και δεύτερον, σύμφωνα με πληροφορίες του Documentonews.gr δεν διεξήχθη καν ψηφοφορία. Απλά από τα υπόλοιπα 10 μέλη (πλην του κ. Στουρνάρα) που ήταν παρόντα ουδείς εξέφρασε κάποια αντίρρηση.

https://www.facebook.com/nikos.skorinis/posts/1607205306096936

Ούτε και η κυρία Όλγα Π. Χαρίτου η οποία βρίσκεται στο Δ.Σ. τη Τράπεζας ως μέλος του Υπερταμείου στο οποίο είχε διοριστεί επί ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με ανακοίνωσή του στις 12/5 είχε ευχηθεί «καλή δεύτερη θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδας», στον κ. Στουρνάρα γράφοντας επί λέξει «Τουλάχιστον τώρα που δεν είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, να πέσει μέσα σε κάποια πρόβλεψή του, με πρώτη από όλες αυτή για ύφεση 4% λόγω της κρίσης του κορονοϊού»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter