Βαγγέλης Γραμμένος: «Για αυτό επιλέξαμε τον Αναστασιάδη»

Βαγγέλης Γραμμένος: «Για αυτό επιλέξαμε τον Αναστασιάδη»

«Αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας κ. Σκίμπε και ταυτόχρονα αποφασίστηκε η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη.

Η ενέργεια αυτή της Ομοσπονδίας όπως ευκόλως μπορεί κανείς να κατανοήσει οφείλεται στην άσχημη πορεία και τα ατυχή τελευταία αποτελέσματα. Προκρίθηκε η πρόσληψη Έλληνα προπονητή προκειμένου να μεταδώσει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται σε μία Εθνική ομάδα».

Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος επισημοποίησε την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στο τιμόνι της εθνικής ομάδας και παράλληλα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τον επέλεξαν: «Για αυτά τα χαρακτηριστικά της μαχητικότητας και της προσήλωσης στην εθνική ομάδα ο ιδανικότερος προπονητής θα έπρεπε να είναι Έλληνας. Για αυτό προχωρήσαμε στην πρόσληψη του κ. Αναστασιάδη. Ταυτόχρονα η εκτελεστική επιτροπή μου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσω σε ότι αφορά το θέμα της αποζημίωσης του κ. Σκίμπε και τους οικονομικούς όρους της σύμβασης του κ. Αναστασιάδη».

Στο τέλος των δηλώσεων του ο Β. Γραμμένος ευχαρίστησε τον Μίχαελ Σκίμπε για τη συνεργασία τους: «Πρόκειται για ένα τζέντλεμαν, αλλά όπως καταλαβαίνετε όταν ένα συγκρότημα δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα και προ των προκριματικών για το επερχόμενο EURO, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει η αλλαγή προπονητή».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter