Βαγγέλης Μπαταγιάννης ο νέος πρόεδρος της Super League

Βαγγέλης Μπαταγιάννης  ο νέος πρόεδρος της Super League

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, είναι ο νέος πρόεδρος της Super League στη θέση του Νίκου Στράτου, του οποίου η θητεία έληξε.

Ο προτεινόμενος από τον Ολυμπιακό υποψήφιος (είναι αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) εξελέγη με εννέα ψήφους. Οι ΠΑΕ που τον ψήφισαν είναι οι Ολυμπιακός, Λάρισα, Λεβαδειακός, Ατρόμητος, Ξάνθη, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία. Λευκό ψήφισαν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Απόλλων και Αστέρας Τρίπολης, παρών δήλωσε ο ΠΑΟΚ, ενώ απείχε της διαδικασίας η ΕΠΟ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός (από τον Νοέμβριο του 2017) έπαιξε χωρίς αντίπαλο, αφού η πλευρά της ΑΕΚ αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητα του Πέτρου Καϊμακάμη. Κι αυτό γιατί είδε ότι δεν της βγαίνουν τα «κουκιά» κόντρα στην άτυπη σύμπραξη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και δεν ήθελε να χρεωθεί την «ήττα γοήτρου».

Ο Β. Μπαταγιάννης είναι δικηγόρος και και κατοικεί στον Πειραιά και υπήρξε αντιπρόεδρος του Ατρόμητου και προσωπικός δικηγόρος του Γιώργου Σπανού. Αναπληρωτής πρόεδρος ΔΣ Super League εξελέγη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter