Βάλλουν κατά της «άπληστης» UEFA

Βάλλουν κατά της «άπληστης» UEFA

Μπορεί η UEFA να επιμένει να τελειώσει η σεζόν με το ζόρι σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα αλλά και στις δικές της διοργανώσεις.

Μπορεί να θέλει με το ζόρι να επιμηκύνει την αγωνιστική σεζόν και χωρίς ο φονικός κορονοϊός να έχει εξαφανιστεί έως τότε, για να μη χάσει τα λεφτά της…

Όμως είναι πολλοί οι σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη που αντιδρούν στις προσταγές της UEFA και δεν θέλουν να συνεχίσουν στις διοργανώσεις τους. 

Στην Ιταλία που θρηνεί περισσότερους από 10.000 νεκρούς οι οπαδοί της Αταλάντα με επίσημη ανακοίνωση των οργανωμένων συνδέσμων ζήτησαν από τη διοίκηση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, αν αυτό ξαναρχίσει, ως πράξη σεβασμού στα χιλιάδες θύματα της πανδημίας. Η Μπρέσια έκανε γνωστό δια του προέδρου της ότι αν το καμπιονάτο ξαναρχίσει, η ομάδα του θα αποχωρήσει από αυτό.

Στην Ολλανδία ο Μαρκ Οφερμαρς, διευθυντής του Αγιαξ, έβαλε κατά της UEFA και της Ολλανδικής Ομοσπονδίας λέγοντας ότι «ακολουθούν την τακτική του Ντόναλντ Τραμπ, δηλαδή πάνω από όλα είναι το χρήμα».

Στην Ελλάδα ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να μη συνεχιστεί η σεζόν, όχι βέβαια επειδή σκέφτεται τα θύματα και τους κινδύνους του κορονοϊού, αλλά γιατί σκέφτεται την τσέπη του και θέλει να γλιτώσει χρήματα από τα συμβόλαια των παικτών. Μαζί του βέβαια και αρκετές ακόμα ΠΑΕ…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter