Βαλμπουενά: «Έκλαψα πολύ όταν πρωτοξεκινούσα μικρός στη Μαρσέιγ γιατί μου έκαναν καψώνια»

Βαλμπουενά: «Έκλαψα πολύ όταν πρωτοξεκινούσα μικρός στη Μαρσέιγ γιατί μου έκαναν καψώνια»

Συνέντευξη στο γαλλικό κανάλι RMC και στην εκπομπή «Comme Jamais» παραχώρησε ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας του, όταν πρωτοξεκινούσε ως επαγγελματίας στη Μαρσέιγ, χρόνια που δεν μπόρεσε να ξεχάσει αφού υπέφερε από τα πολλά και συνεχή καψώνια που τον υπέβαλαν τότε, ορισμένοι από τους πρωτοκλασάτους συμπαίκτες του και για τα οποία όπως δήλωσε, έκλαψε πολλές φορές…

«Όταν πήγα στην ομάδα της Μαρσέιγ ήθελα κι εγώ να μπω δυνατά σε αυτήν την πρόκληση. Να… τεστάρω τις δυνάμεις μου, να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Δεν είμαι κόντρα στα καψόνια, αλλά όταν – πως να το πω – γίνεται τόσο συνηθισμένο και όταν συμβαίνει συνέχεια και γίνεται υπερβολικά στον ίδιο άνθρωπο, τότε με ενοχλεί. Όπως με ενοχλούσε και τότε. Μου το έκαναν αυτό γιατί ήμουν νέος», είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ήξερα και ήξεραν ότι δεν μπορώ να πω τίποτα. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να αμυνθώ. Εάν ήμουν 1.85 στο ύψος, θα πήγαινα εκεί μια – δυο φορές και θα τελείωνε. Καταλαβαίνετε τι θέλω να σας πω. Δεν ήθελα να κάνω ιστορία ή φασαρία γιατί ήμουν πιτσιρικάς ακόμη και δεν θα μου έβγαινε σε καλό, για αυτό και δεν έλεγα τίποτα. Ήμουν δυστυχισμένος. Υπήρχαν φορές που γυρνούσα στο δωμάτιό μου και έκλαιγα. Είχα κλάψει για αυτά. Συχνά. Όμως δεν έλεγα τίποτα. Αντίθετα, από μέσα μου έλεγα: ΟΚ μου τα κάνετε αυτά, αλλά δεν τρέχει τίποτα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter