Βαν Γκογκ σε… μπλούζες, μπάκπακ, παπούτσια, καπέλα και όλα τα κλασσικά κομμάτια της Vans (Photos)

Βαν Γκογκ σε… μπλούζες, μπάκπακ, παπούτσια, καπέλα και όλα τα κλασσικά κομμάτια της Vans (Photos)

Οι Ολλανδοί είναι «αδίστακτοι» έμποροι. Εμπορεύονται τα πάντα. Εμπορεύονται και τον Βίνσεντ Βαν Γκογκ, έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ζωγράφους παγκοσμίως.

Πριν χρόνια, η στήλη είχε επισκεφθεί το Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ κι είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα όταν στο κατάστημα του μουσείου βρέθηκε μπροστά σε μπρελόκ με το κομμένο αυτί του Βαν Γκογκ (σε πλειάδα χρωμάτων). Τώρα, τα καινούργια προϊόντα είναι πιο «κόσμια»: αθλητικά παπούτσια, μπάκπακ, καπελάκι μπέιζμπολ, τέτοια.

Το Μουσείο Βαν Γκογκ συνεργάστηκε με την ολλανδική εταιρεία αθλητικών ειδών και εξοπλισμού Vans και, από την Παρασκευή, παρουσιάζει τη σειρά Vans x Van Gogh Museum Collection. Η σεμνή ανακοίνωση μας πληροφορεί ότι η Vans «κάνει χρήση αριστουργημάτων του Βαν Γκογκ σε εμβληματικά Vans Classics προϊόντα».

Έτσι, σε λίγες μέρες θα έχουμε τη δυνατότητα να κυκλοφορούμε με T-shirt με ένα από τα «Ηλιοτρόπια» του Ολλανδού ζωγράφου. Αλλά και με ένα hoodie με το εν λόγω ηλιοτρόπιο. Με μπάκπακ, στο οποίο παρουσιάζεται λεπτομέρεια ενός από τα έργα που δημιούργησε ο Βαν Γκογκ εμπνεόμενος από ιαπωνική ζωγραφική. Και με αντίστοιχα σνίκερς. Με T-shirt, με την περίφημη νεκροκεφαλή που ζωγράφισε ο Βίνσεντ…

«Κάθε ένα κομμάτι της κολεξιόν θα συνοδεύεται και από ειδικό hashtag το οποίο θα υπογραμμίζει τα ιστορικά γεγονότα πίσω από κάθε έργο του Βαν Γκογκ» ενημερώνει η ολλανδική εταιρεία.

Επιπλέον – και εδώ είναι το «κλειδί» – «το Μουσείο Βαν Γκογκ θα αφιερώσει μέρος των κερδών του από αυτό το πρότζεκτ στη συντήρηση της κληρονομιάς και συλλογής του έργων τέχνης του Βαν Γκογκ. Διατηρώντας την προσβάσιμη από τις επόμενες γενιές». Με λίγα λόγια, αν αγοράσουμε θα αγοράσουμε «για καλό σκοπό».

https://twitter.com/OnusOfficial/status/1022173301353979907

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter