Βαρεμένος: Πρώτα η ΝΔ να ασχοληθεί σοβαρά με κανένα έργο και μετά ας ασχοληθεί με την ονοματοδοσία (Audio)

Βαρεμένος: Πρώτα η ΝΔ να ασχοληθεί σοβαρά με κανένα έργο και μετά ας ασχοληθεί με την ονοματοδοσία (Audio)

Για το αίτημα ουσιαστικά της οικογένειας Μπακογιάννη να μετονομαστεί ο σταθμός του Μετρό «Ευαγγελισμός» σε «Παύλος Μπακογιάννης» όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Νίκος Ταχιάος, αλλά και τις δηλώσεις της αδερφής του πρωθυπουργού και βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη, περί διοδίων, ώστε να κατασκευαστεί και να είναι ασφαλής ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης, ένα έργο ζωτικής σημασίας για το νησί, μίλησε Στο Κόκκινο ο Γιώργος Βαρεμένος, βουλευτής και Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βαρεμένος εξήγησε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ίχνος αυτοκριτικής καθώς το αίτημα για τον ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης) ήταν αιώνιο – αφού εκεί πεθαίνουν σε τροχαία περίπου 70 άνθρωποι κάθε χρόνο – και ο ΣΥΡΙΖΑ το έβαλε σε ράγες. Σύμφωνα με τον βουλευτή πρώτα θα πρέπει η κυβέρνηση να ασχοληθεί στα σοβαρά με κάποιο δημόσιο έργο και στη συνέχεια ας την απασχολήσει το θέμα της ονοματοδότησης.

Για τις δηλώσεις της κα Μπακογιάννη για τα διόδια ο κ. Βαρεμένος τόνισε ότι «πρόκειται για εμμονή που εγείρει ερωτήματα» καθώς έχουν δρομολογηθεί και οι πηγές χρηματοδότησης του έργου ενώ η ΝΔ δεν παρουσιάζει χρονοδιάγραμμα για την κατασκευή του.

«Γιατί και ο αέρας να είναι τσάμπα;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, για τη χαμηλή τιμή του νερού, την είσοδο ιδιωτών σε αυτό το δημόσιο αγαθό, όπως δήλωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, αλλά και βάσει των όσων είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης περί εκτροπής του Αχελώου.

Ο κ. Βαρεμένος εξήγησε για όλα αυτά τα κοινωνικά αγαθά αυτές οι δηλώσεις μπορεί να είναι φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους αλλά τελικά αν τα μελετήσει κανείς δεν είναι «ουρανοκατέβατα», «κάποιος απαιτεί κάτι», κάποιος «θέλει δουλειά, δουλίτσα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter