Βαριές καταγγελίες εναντίον του δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου: «Θα δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη»

Βαριές καταγγελίες εναντίον του δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου: «Θα δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη»

Δελτίο Τύπου εξέδωσαν ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού – Εύοσμου, Δ. Αποστόλου, και ο δημοτικός υπάλληλος, Θ. Καραβιώτης, κατηγορώντας τον δήμαρχο, Πέτρου Σούλα, για στοχοποίηση η οποία και θα απαντηθεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Με προσωπική εισήγηση του απερχόμενου Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Πέτρου Σούλα προ ολίγων ημερών η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αποφάσισε την άσκηση όλων των ενδίκων μέσων εναντίον μας για δήθεν, κατά την απόφαση αυτή, τεράστια ζημία που προκαλέσαμε στον Δήμο (το είδος και το ύψος της οποίας ωστόσο δεν προσδιορίζονται καθόλου)! Ως αιτιολόγηση της απόφασης αυτής είναι η αναφορά μας προς τον Εισαγγελέα Διαφθοράς σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αφορούσαν διαδικασίες του Δήμου μας. Πιστεύουμε και θα πιστεύουμε ότι η ευθύνη μας ως πολιτών, αλλά και στην περίπτωση του Δημήτρη Αποστόλου ως αιρετού Δημοτικού Συμβούλου καθώς και των δύο μας ως εν ενεργεία δημοσίων υπαλλήλων, είναι να μην αφήνουμε καμία σκιά και υπόνοια να πλανάται δημοσίως πάνω από τον Δήμο μας και να συνδράμουμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Ελληνικής Πολιτείας προς αυτό. Υπενθυμίζουμε στον απερχόμενο Δήμαρχο ότι κατηγορίες αποδίδει μόνο η Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία και αποφαίνεται για την ενοχή και την αθωότητα όλων μας. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι χρέος μας ως πολιτών είναι να θέτουμε ενώπιον της τις υποθέσεις που διακινούνται δημόσια γιατί μόνο έτσι αποδίδεται δικαιοσύνη και προστατεύονται οι θεσμοί.

Είναι προφανές ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος έχει άλλη άποψη για την οποία ωστόσο δεν επικαλείται αλλά ούτε δημοσιοποιεί σχετικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης ή την τεκμηριώνει επαρκώς και με σαφήνεια. Για τις πολιτικές επιλογές του θα τον κρίνουν οι πολίτες του Δήμου μας. Για τις νομικές του ευθύνες από τις εναντίον μας πρωτοφανείς και δυσφημιστικές κατηγορίες θα δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη στην οποία και έχουμε ήδη προσφύγει.

Στην ιστορία του Δήμου μας είναι πρωτοφανές ο απερχόμενος Δήμαρχος να οδηγεί τον Δήμο σε δικαστική διαμάχη κατά πολιτικών του αντιπάλων εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων, αλλά και υπαλλήλων και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο! Εμείς δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας και την αξιοπρέπεια των πολιτών του Δήμου μας. Να γνωρίζει ο απερχόμενος Δήμαρχος ότι ο επιχειρούμενος δημόσιος διασυρμός μας θα πέσει στο κενό. Οι έωλες κατηγορίες του δεν μας αγγίζουν. Η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί.

Αποστόλου Δημήτριος  –  Καραβιώτης Θωμάς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter