Βαρύ ποινικό παρελθόν και οικογενειακή… παράδοση στην Αλβανία για τον 39χρονο νεκρό στη Βήσσανη

Βαρύ ποινικό παρελθόν και οικογενειακή… παράδοση στην Αλβανία για τον 39χρονο νεκρό στη Βήσσανη

Άγνωστος στις ελληνικές διωκτικές αρχές, γνωστός όμως στις αλβανικές, ήταν ο 39χρονος που έχασε την ζωή του κατά την αιματηρή συμπλοκή στη Βήσσανη Ιωαννίνων, με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Ο 39χρονος είχε ποινικό παρελθόν στην χώρα του καθώς είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία το 2006 και είχε αποφυλακιστεί πριν από δύο μήνες! 

Αλβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται εκτενώς στο βιογραφικό του 39χρονου ενώ δημοσιεύουν φωτογραφίες του και το πλήρες ονοματεπώνυμό του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτουν ο 39χρονος κρατούνταν στις Φυλακές των Τιράνων και είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Αύγουστο. Πριν από τρεις μήνες δηλαδή!

Διέμενε στην περιοχή του Δελβίνου, ενώ ο αδελφός του που υπηρετούσε στην Αλβανική αστυνομία έχει και εκείνος καταδικαστεί, χωρίς όμως να αναφέρονται οι λόγοι.

Επίσημα οι Αλβανικές αρχές δεν έχουν δώσει κανένα στοιχείο στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία από την έρευνα που έχει κάνει διαπίστωσε ότι ο νεκρός δεν την είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

Η συμπλοκή σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης που περιπολούσαν σε δύσβατη περιοχή της Βήσσανης, επιχείρησαν να ελέγξουν την ομάδα των Αλβανών.

Εκείνοι απάντησαν πυροβολώντας με καλάσνικοφ και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν. Ο 39χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ οι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας 166 κιλά χασίς και δύο όπλα.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται τόσο για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών της σκληρής ομάδας ναρκεμπόρων όσο και την πλήρη ταυτοποίηση στοιχείων που αφορούν στον 39χρονο.

Πηγή epiruspost.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter