Βασιλειάδης προς Τόσκα: Κίνδυνος-θάνατος ο τελικός!

Βασιλειάδης προς Τόσκα: Κίνδυνος-θάνατος ο τελικός!

Βίαια επεισόδια στον Βόλο, όπου οπαδοί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συμπλέκονται μεταξύ τους και με την Αστυνομία

Τελικά, οι εκκλήσεις των προέδρων δεν απέδωσαν καρπούς. Μελισσανίδης και Σαββίδης με κοινή τους δήλωση είχαν καλέσει τους οπαδούς των δυο ομάδων σε “μια γιορτή του ποδοσφαίρου”, αλλά κάτι τέτοιο αποδεικνύεται ανέφικτο.

ΠΑΟΚτζήδες και ΑΕΚτζήδες έπαιζαν ξύλο όπου αντάμωναν στον Βόλο, και στο μεσοδιάστημα τα έβαζαν και με την Αστυνομία…Πολλοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο με …φωτοτυπίες εισιτηρίων, τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν και ακολούθησαν επανειλημμένα ¨ντου”… Στο μεταξύ, οπαδοί των δυο ομάδων συμπλέκονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μολότοφ, κροτίδες και φωτοβολίδες έσκαγαν από παντού, και οπαδοί της ΑΕΚ βρήκαν τρόπο, μέσω της πεζογέφυρας(!!!) που βρίσκεται πάνω και πίσω από τις κερκίδες των οπαδών του ΠΑΟΚ, να παίξουν καρεκλοπόλεμο με τους “αντιπάλους”.

Την ίδια στιγμή, το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να πλησιάσει στο Πανθεσσαλικό, λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων, και επιστρατεύτηκε… βανάκι, για να οδηγήσει την ομάδα στο στάδιο…

Από τα χημικά και τα δακρυγόνα το γήπεδο μοιάζει με βομβαρδισμένο, ενώ οι παίκτες των δυο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια με τις φανέλες τους στη μύτη, όπως έδειξαν και τα πλάνα της τηλεόρασης, από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί…

Αυτή τη στιγμή (19.30) συσκέπτονται στα αποδυτήρια οι εκπρόσωποι των ομάδων με τους διαιτητές και τους παρατηρητές, ενώ αναζητείται ο εκπρόσωπος της αστυνομίας!!!

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έχει ενημερώσει ήδη τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, για την κατάσταση στο Πανθεσσαλικό, λέγοντάς του πως το παιχνίδι είναι… κίνδυνος-θάνατος! Ο Υφυπουργός ήταν αντίθετος στην τέλεση του αγώνα σήμερα στο Πανθεσσαλικό

Η αστυνομία και ο Νίκος Τόσκας θα αποφασίσουν για το αν θα γίνει ή όχι ο τελικός, αλλά εκφράζονται φόβοι ότι η αναβολή ή η ματαίωση θα έχουν χειρότερα αποτελέσματα. 

Στο μεταξύ, σαν κερασάκι στην τούρτα, έπεσε ξύλο και στις κερκίδες των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter