Βασίλης Λεβέντης: «Έχετε συνθήματα του ΠΑΣΟΚ του ‘80»!

Βασίλης Λεβέντης: «Έχετε συνθήματα του ΠΑΣΟΚ του ‘80»!

Με μία ανατρεπτική ομιλία, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, χαιρέτισε τις εργασίες του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Απευθυνόμενους σε τρεις προέδρους του ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη, αλλά και την σημερινή πρόεδρο, Φώφη Γεννηματά, δεν δίστασε να τους απαξιώσει και να τους επιτεθεί, «κερδίζοντας» γιουχαΐσματα και πολλές διακοπές στην ομιλία του!

Πρώτα, «έπιασε» τον Γιώργο Παπανδρέου και τη διακυβέρνησή του, λέγοντας ότι ήταν ο πρώτος που μας έβαλε στα μνημόνια και ότι «αφού έτρεξε για καιρό να βρει χρήματα χωρίς να τα καταφέρει», τελικά, ήρθε η μέρα που «με ένα ωραίο φόντο» (σ.σ. το Καστελόριζο), μας ανακοίνωσε ότι μπαίνουμε στο μνημόνιο!

Μετά, ήρθε η σειρά του Κώστα Σημίτη, για τον οποίο ανέφερε ότι ναι μεν ήταν εκείνος που μας έβαλε στο ευρώ, όμως «δεν έκανε τίποτα στον τομέα των μεταρρυθμίσεων».

Και τελικά, ήρθε η σειρά της Φώφης Γεννηματά, την οποία κατηγόρησε ότι μιλά με συνθήματα του παρελθόντος! «Είκοσι χρόνια κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ», της είπε, «αλλά εσείς ακόμα μιλάτε με συνθήματα της δεκαετίας του ΄80!»…

Όσο για τις διαμαρτυρίες των συνέδρων και τα γιουχαΐσματα, ο Βασίλης Λεβέντης, απευθυνόμενος στους διοργανωτές του συνεδρίου και τους συνέδρους, ρώτησε με τρόπο αφοπλιστικό: «θέλετε μία ομιλία σαν του Δραγασάκη και του Μητσοτάκη; Καλή επιτυχία και τα γνωστά;»!

Λεβέντης είναι αυτός…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter