Βασίλης Τσαγκάρης: Ο παραολυμπιονίκης που πυροβόλησε θανάσιμα 47χρονο – Ερωτικό το κίνητρο (Video)

Βασίλης Τσαγκάρης: Ο παραολυμπιονίκης που πυροβόλησε θανάσιμα 47χρονο – Ερωτικό το κίνητρο (Video)

Η αντιζηλία για τα μάτια μίας γυναίκας – εν διαστάσει συζύγου του θύματος κι ερωμένης του θύτη – φαίνεται πως ήταν η αιτία για το φονικό σε πρακτορείο ΟΠΑΠ του Μοσχάτου, το βράδυ της Πέμπτης.

Δράστης του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, φέρεται ο γνωστός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Βασίλης Τσαγκάρης, 39 ετών, ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, στη συμβολή της οδού Μακρυγιάννη με τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, ηλικίας 47 ετών, δεν ήταν τελικά υπάλληλος του πρακτορείου, αλλά ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, στο Νέο Φάληρο. Ο διαπληκτισμός ξεκίνησε για την εν διαστάσει σύζυγό του, με την οποία ο 39χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείου φέρεται να διατηρεί σχέσεις. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και σύντομα οι δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 39χρoνος στους αστυνομικούς, το θύμα έβγαλε από την τσέπη του ένα 22αρι πιστόλι και το έστρεψε προς τον παραολυμπιονίκη, ο οποίος υποστήριξε ότι κατάφερε να του το αρπάξει και πάνω στην πάλη να το γυρίσει προς το μέρος του και να τον πυροβολήσει μια φορά στο κεφάλι. Αμέσως μετά βγήκε από το κατάστημα, αφήνοντας το θύμα αιμόφυρτο, κατέβασε τα ρολά και διέφυγε στο σπίτι του που είναι σε κοντινή απόσταση.

Το θύμα, αν και βαριά τραυματισμένο, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη στο σπίτι του, όπου βρισκόταν και συνελήφθη. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μέλος σκοπευτικού συλλόγου και το όπλο του εγκλήματος ήταν δικό του. 

Το «who is who» του Βασίλη Τσαγκάρη

Ο 39χρονος καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από αυτοκινητικό ατύχημα, το 2002. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε – ενώ επέστρεφε από προπόνηση που έκανε στη θάλασσα – έφυγε από την πορεία του και ανετράπη σε γέφυρα. Το 2004 άρχισε την ενασχόλησή του με την κολύμβηση στον «Ηρόδικο» Μοσχάτου. Διακρίθηκε σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ήταν 6ος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου. Ήταν στην παγκόσμια κατάταξη (2012) της κατηγορίας του (SB3- 50m πρόσθιο). Το 2010 ήταν υποψήφιος στο συνδυασμό “Πειραιάς Πολιτών Καθαρή συμφωνία”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter