Basket League: «Κατοστάρης» στο ρελαντί ο Παναθηναϊκός

Basket League: «Κατοστάρης» στο ρελαντί ο Παναθηναϊκός

Mε μισόσβηστες τις μηχανές πέτυχε ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να αποκλείσει τον Ιωνικό και να φτάσει στα ημιτελικά της Basket League: 102-64.

O δεύτερος αγώνας θα γίνει την Παρασκευή στη Νίκαια και ο τρίτος, αν χρειαστεί, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο ελλιπής Ιωνικός προηγήθηκε με 28-34 στο 15ο λεπτό και κρατήθηκε κοντά στο σκορ μέχρι την ανάπαυλα (40-39). «Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί μία ομάδα μετά την κατάκτηση ενός Κυπέλλου», δήλωσε ο Όντεντ Κάτας.

Ο Ισραηλινός προπονητής του Παναθηναϊκού προτίμησε να μη σχολιάσει όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του. «Προτιμώ να μιλήσω για μπάσκετ και όχι για πολιτική, αλλά θα ήθελα να βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά μου», αρκέστηκε να πει.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέτυχε 21 από τους 40 πόντους των «πρασίνων» στο πρώτο μέρος και 43 συνολικά. Ο Ντίνος Μήτογλου πρόσθεσε 18, ο Μπεν Μπεντίλ 12, οι Μακ, Ουάιτ από 9, ο Παπαγιάννης 8 και ο Χεζόνια 7.

Ο Χόλιφιλντ ήταν πρώτος σκόρερ του Ιωνικού με 12 πόντους, ενώ οι Τολιόπουλος, Χόλογουελ, Πρίτζετ έβαλαν από 11.

Nωρίτερα σήμερα, το Περιστέρι «έσπασε» την έδρα του Προμηθέα (66-83) και χρειάζεται άλλη μία νίκη για να αποκλείσει τους Πατρινούς. Αύριο θα παίξουν για δεύτερη φορά ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-1) και Κολοσσός-Λαύριο (0-1).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter