Basket League: ΑΕΚ και Μεσολόγγι μοιράζονται την κορυφή

Basket League: ΑΕΚ και Μεσολόγγι μοιράζονται την κορυφή

Η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από το σημαντικότερο ραντεβού της λειψής 3ης αγωνιστικής της Basket League και παρέμεινε αήττητη μετά τους πρώτους τρεις αγώνες.

Στο 62-66 της «Ένωσης» επί του Περιστερίου, πρωταγωνιστής ήταν ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος πέτυχε τέσσερα απανωτά τρίποντα στο τελευταίο τετράλεπτο και ανέτρεψε το +7 των γηπεδούχων (55-48). Ο Νίκος Ζήσης πέτυχε το «νικητήριο» καλάθι 13 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Ο Λοτζέσκι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ με 17 πόντους, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ πέτυχε 11 και ο Γιανίκ Μορέιρα 10. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Γιάννης Αθηναίου πέτυχαν από 12 για το Περιστέρι (1-2).

H κορυφή ανήκει επίσης στη νεοφώτιστη ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου, η οποία μετράει 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Το τρίτο θύμα της ήταν ο Ιωνικός Νικαίας, με σκορ 79-66 σήμερα στο Αγρίνιο.

Ο Ντεβόντε Γκριν πέτυχε 24 πόντους, ο Γιάννης Αγραβάνης 20 και ο Τσαντ Μπράουν 19 για την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, ενώ οι Σμιθ, Φιτζπάτρικ έβαλαν από 16 και ο Τολιόπουλος 14 για τον Ιωνικό (0-3). Η τελευταία ομάδα που πέτυχε 3/3 στους παρθενικούς αγώνες της στην Α1 ήταν ο Μακεδονικός το 2003.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με την αναμέτρηση Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ (19.30). Οι πρωταθλητές έχουν παίξει μόνο ένα ματς. Οι αγώνες όσων ομάδων χτυπήθηκαν με πολλαπλά κρούσματα από τον Covid-19 (Προμηθέας, Λαύριο, Λάρισα κ.α.) έχουν αναβληθεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter