Basket League: Αγγίζει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός

Basket League: Αγγίζει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου της Basket League βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μετά το εύκολο 103-74 επί του Λαυρίου στο ΟΑΚΑ. Το σκορ έγινε 2-1 και ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στη Λαυρεωτική.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 44-30 στο ημίχρονο και αποσπάστηκε στην δ’ περίοδο, αν και νωρίτερα το Λαύριο μείωσε αρκετές φορές σε μονοψήφια διαφορά (47-41, 71-62). «Ο αντίπαλος έχει ποιότητα και χαρακτήρα, αλλά η άμυνά μας κάνει τη διαφορά», δήλωσε ο Όντεντ Κάτας. «Ελπίζω ότι μάθαμε το μάθημά μας μετά την ήττα του Σαββάτου».

Ο Μπεν Μπεντίλ ήταν ο πρωταγωνιστής στην επίθεση του Παναθηναϊκού, με ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα (26 π., με 10/13 σουτ). Εξαιρετικός ήταν και ο Τι Τζέι Μπρέι, με 21 πόντους και 7/9 τρίποντα. Ο Παπαπέτρου πέτυχε 16, ο Ουάιτ 11 και ο Παπαγιάννης 10, ενώ ο Μάριο Χεζόνια έμεινε στους 3 πόντους.

«Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, προφανώς χρειάζονται πολύ περισσότερα για να νικήσεις τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ», δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης. “Στο Λαύριο θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”. Ο Κάρτερ πέτυχε 14 πόντους για το Λαύριο, ενώ ο Μουράτος πρόσθεσε 12 και οι Κόζι, Ντιαλό από 11.

Στην μικρό τελικό, η ΑΕΚ προηγείται του Προμηθέα με 2-1 και έχει τον τέταρτο αγώνα στην έδρα της, το βράδυ της Τετάρτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter