Basket League: «Αναπνέει» το Λαύριο, στο 2-1 ο Προμηθέας

Basket League: «Αναπνέει» το Λαύριο, στο 2-1 ο Προμηθέας

Το Λαύριο άντεξε στο θρίλερ της Δευτέρας και δεν άφησε τον Προμηθέα να πανηγυρίσει σε αφιλόξενο έδαφος την πρόκριση στους τελικούς της Βasket League.

Η ομάδα της Αττικής κέρδισε στην παράταση με 85-79 (κανονική διάρκεια 70-70, ημίχρονο 43-44) και μείωσε το σκορ της ημιτελικής σειράς σε 2-1. Ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην Πάτρα.

Ο Προμηθέας προηγήθηκε με 58-66, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με σερί 10-0. Το ματς έγινε ντέρμπι και τελείωσε ισόπαλο στην κανονική διάρκεια, αφού οι Σάβατζ (στα 16’’) και Λούντζης (στην εκπνοή) αστόχησαν υπό καλές προϋποθέσεις.

Ο Κόζι (9 π.) πέτυχε κρίσιμα καλάθια στην παράταση, ενώ διακρίθηκαν από το Λαύριο και οι Μουράτος (16), Ντέιβις (15), Κάρτερ (14), Σάβατζ (11), Γερομιχαλός (10).

Ο Τζέριαν Γκραντ ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 20 πόντους. Ο Δημήτρης Αγραβάνης έβαλε 16 και οι Φορντ, Αγκμπελέσε από 10 για τον Προμηθέα.

Ανάμεσα στους λίγους θεατές του αγώνα ήταν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Ρικ Πιτίνο, μαζί με τους συνεργάτες του Σωτήρη Μανωλόπουλο, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στα ονόματα των διεθνών που ενδέχεται να ανακοινωθούν αύριο αναμένεται να περιλαμβάνεται αυτό του Βασίλη Σπανούλη, που επιστρέφει στην «επίσημη αγαπημένη» μετά από 6 χρόνια.

Ο τέταρτος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό (1-2) θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, με τυπικά γηπεδούχο την «Ένωση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter