Basket League: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα του Παναθηναϊκού με Αγραβάνη και Τόμας

Basket League: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα του Παναθηναϊκού με Αγραβάνη και Τόμας

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες έντυσε στα πράσινα τον διεθνή φόργουορντ Δημήτρη Αγραβάνη και τον Αμερικανό γκαρντ Ματ Τόμας.

Ο 28χρονος Αγραβάνης (2,07 μ., στέλεχος της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ 2022) αποκτήθηκε με μεταγραφή από το Περιστέρι, όπου έπαιξε για τρεις μήνες μετά την αποχώρησή του από την ιταλική Νάπολι. Tην προηγούμενη τριετία αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού (2013-19) θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με το «τριφύλλι».

Ο Ματ Τόμας, ικανός σκόρερ με 126 αγώνες στο ΝΒΑ στο βιογραφικό του και θητεία σε ισπανικές ομάδες, έκλεισε χθες και ανακοινώθηκε σήμερα. Το συμβόλαιό του είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης μέχρι το 2024. Ο Τόμας είναι 28 ετών και έχει ύψος 1,91 μ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ αύριο στη Μαδρίτη και τη Βασκόνια την Παρασκευή στη Βιτόρια, στα πλαίσια της «διαβολοβδομάδας» της EuroleagueOι νεοαποκτηθέντες θα αγωνιστούν στο φάιναλ-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στα μέσα του μήνα στο Ηράκλειο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter