Basket League: Επιστροφή Παπαπέτρου για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό

Basket League: Επιστροφή Παπαπέτρου για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό

Mόλις ένα χρόνο κράτησε ο …χωρισμός του Παναθηναϊκού με τον Ιωάννη Παπαπέτρου: ο μέχρι το 2022 αρχηγός των «πρασίνων» επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για μια διετία, μετά από μία σεζόν συνεργασίας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν.

Η είδηση της «παλιννόστησης» του Παπαπέτρου είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί από ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προ διημέρου. «Καλώς όρισες στο σπίτι σου», είναι το σύνθημα που συνοδεύει τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Ο 29χρονος φόργουορντ έπαιξε στον Παναθηναϊκό μεταξύ 2018-22, ενώ τα προηγούμενα πέντε χρόνια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένειά μου», δήλωσε ο Παπαπέτρου. «Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και τεράστιο κίνητρο από μέρους μου. Δεν θέλω να πω πολλά τώρα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οργανισμό του Παναθηναϊκού αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Ραντεβού στο ΟΑΚΑ».

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ντύσει στα πράσινα τους Έλληνες διεθνείς Κώστα Σλούκα, Ντίνο Μήτογλου, Δημήτρη Μωραΐτη, Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Γάλλο σέντερ Ματίας Λεσόρ, τον Αργεντινό γκαρντ Λούκα Βιλντόσα και τον Αμερικανό πλέι-μέικερ Τζέριαν Γκραντ. Ερωτηματικό παραμένει το μέλλον του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter