Basket League: Με περίπατο στην τετράδα ο Παναθηναϊκός

Basket League: Με περίπατο στην τετράδα ο Παναθηναϊκός

Διαδικαστική υπόθεση αποδείχθηκε για τον Παναθηναϊκό ο δεύτερο αγώνας του με τον Ιωνικό για την προημιτελική φάση της Basket League.

Οι «πράσινοι» κέρδισαν στη Νίκαια με 90-61 και προκρίθηκαν με 2-0 στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, αφήνοντας τον Ιωνικό στην 8η θέση της τελικής κατάταξης.

Η είδηση της ημέρας ήταν η επιστροφή του Τι Τζέι Μπρέι, μετά από απουσία πολλών εβδομάδων λόγω κατάγματος στο χέρι. Ο Αμερικανός πέτυχε 10 πόντους σε 15:31 συμμετοχής.

Ο Ντίνος Μήτογλου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης πέτυχε 14, ο Σέλβιν Μακ 11 και ο Λευτέρης Μποχωρίδης 9. Δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν οι Παπαπέτρου (2 π.) και Χεζόνια (0 π.)

Από τον Ιωνικό, o οποίος πάλεψε όσο μπορούσε στη σειρά και ανανεώνει το ραντεβού με τους φιλάθλους του για τη νέα σεζόν ξεχώρισαν οι Χουγκάζ (14), Χόλογουελ (14), Πριτζετ (13).

Στα ημιτελικά, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας το νικητή της αυριανής αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Οι δύο «Δικέφαλοι» βρίσκονται στο 1-1.

Το Λαύριο εξασφάλισε χθες τη συμμετοχή του στην τελική τετράδα με το 2-0 επί του Κολοσσού, ενώ το κουαρτέτο θα συμπληρωθεί με έναν από τους Περιστέρι, Προμηθέα. Η αθηναϊκή ομάδα προηγείται με 1-0 και έχει τον δεύτερο αγώνα στην έδρα της, το βράδυ της Παρασκευής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter