Βasket League: Νίκες για ΑΕΚ, Περιστέρι, Χ.Τρικούπη και …κορονοϊό

Βasket League: Νίκες για ΑΕΚ, Περιστέρι, Χ.Τρικούπη και …κορονοϊό

Kυριακή χωρίς αγώνες της Basket League η σημερινή, αφού ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε στην αναβολή του αγώνα Άρη-Ηρακλή, μετά από την αντίστοιχη του ντέρμπι Προμηθέα-Παναθηναϊκού.

Αίτιο της αναβολής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν ήταν κάποιο κρούσμα Covid-19, αλλά η αδυναμία του Άρη να χρησιμοποιήσει το Αλεξάνδρειο για προπονήσεις μετά το λουκέτο στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα. Τελικά βρέθηκε λύση σήμερα, αλλά το αίτημα των κιτρινόμαυρων» να μη διεξαχθεί το παιχνίδι έγινε δεκτό.

Το ματς της Πάτρας αναβλήθηκε επειδή ο Προμηθέας είχε τέσσερα κρούσματα κορονοϊού, ενώ άλλα δύο παρουσιάστηκαν στον Παναθηναϊκό. Ήδη από την περασμένη εβδομάδα έχει μετατεθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με το «χτυπημένο» από τον Covid-19 Λαύριο.

Από τα τρία σαββατιάτικα ματς της Α1, ξεχώρισε η δεύτερη νίκη του νεοφώτιστου Χαριλάου Τρικούπη. Η ομάδα του Μεσολογγίου έφυγε νικήτρια από τη Ρόδο με 77-66, χάρη στη βροχή τριπόντων (15/28) και στους 21 πόντους του Ντεβόντε Γκριν, ενώ ο Γιάννης Αγραβάνης πέτυχε 13.

Διπλό πέτυχε και το Περιστέρι, επί του Ιωνικού Νίκαιας, με 80-75 στο γήπεδο «Σοφία Μπεφόν»: Τολιόπουλος 20 – Γκρέι 18. Τέλος, η ΑΕΚ νίκησε χωρίς δυσκολία τη Λάρισα με 87-68, με 20 πόντους του Γιανίκ Μορέιρα και 16 του Κιθ Λάνγκφορντ.

Σημειώνεται ότι η Basket League είναι το μοναδικό εγχώριο πρωτάθλημα μπάσκετ του οποίου η εξαγωγή θα επιτραπεί τις επόμενες εβδομάδες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter