Basket League: Νίκες για Ηρακλή και Κολοσσό

Basket League: Νίκες για Ηρακλή και Κολοσσό

Ο Ηρακλής και ο Κολοσσός κέρδισαν τους αγώνες με τους οποίους συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Basket League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε στη Νίκαια με 67-77 (ημίχρονο 35-34), στο παιχνίδι της επιστροφής του Ιωνικού στην ιστορική του έδρα μετά από χρόνια. Ο Βασίλης Καββαδάς ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών με 12 πόντους, ο Βεργίνης πέτυχε 13, ο Τσαϊρέλης 11, ενώ ο Μπόουλιν είχε 7 πόντους και 12 ασίστ.

Ο «ακέφαλος» Ιωνικός (0-4) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Βαγγέλη Αγγέλου, μετά την παραίτηση του Στέργιου Κουφού. Σήμερα κοουτσάρισε υπηρεσιακά ο Άγγελος Τσίκληρας. Ο Ζάισλοφτ ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους.

Ο Κολοσσός νίκησε το Λαύριο με 77-62, στο πρώτο παιχνίδι των ταλαιπωρημένων από τον κορονοϊό φιλοξενούμενων για τη φετινή σεζόν. Ο Τούρκος Κερέμ Καντέρ ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 23 πόντους έναντι 15 του Άντριτς, ενώ ο Ντέιβις πέτυχε 19 για το Λαύριο.

Οι τρεις από τους έξι αγώνες της 4ης αγωνιστικής έχουν αναβληθεί λόγω της πανδημίας: Άρης-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Προμηθέας, ΠΑΟΚ-Λάρισα.

Το λειψό πρόγραμμα ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής, με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Περιστέρι και στο Μεσολόγγι. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι (3-0, όπως και η ΑΕΚ), ενώ με τους γηπεδούχους επιστρέφει στον πάγκο ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter