Basket League: Νίκη ρουτίνας για τον Ολυμπιακό επί του Άρη

Basket League: Νίκη ρουτίνας για τον Ολυμπιακό επί του Άρη

Mε μία νίκη ρουτίνας επί του Άρη στο ΣΕΦ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την υπεράσπιση των εγχώριων σκήπτρων του στα πλέι-οφ της Basket League: 97-73, ημίχρονο 53-36.

Ο δεύτερος προημιτελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Εάν όμως χρειαστεί τρίτο ματς για την πρόκριση στα ημιτελικά, αυτό θα γίνει μετά τους αγώνες Ολυμπιακού-Φενέρ για τα πλέι-οφ της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν σήμερα ότι τα εισιτήρια για τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες (26 και 28 Απριλίου) εξαντλήθηκαν.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε σήμερα χωρίς τον Αϊζέια Κάνααν, ο οποίος «κόπηκε» από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Σάσα Βεζένκοφ πέτυχε 23 πόντους, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης 17, ενώ διακρίθηκαν  και οι Μπλακ 11, Σλούκας 10, Παπανικολάου 9, Φαλ 8, Πίτερς 7, Λούντζης 6. Ο Τόμας Ουόκαπ πέτυχε 2 πόντους στο πρώτο παιχνίδι μετά την ελληνοποίησή του.

Από τον ελλιπή Άρη, που παραδόθηκε όταν δέχθηκε σερί 13-0 μετά το 53-45, ξεχώρισαν οι Νότε 15, Καββαδάς 14, Τολιόπουλος 9, Γκούντγουιν 9, Μήτρου-Λονγκ 8.

Τα άλλα ζευγάρια των ελληνικών πλέι-οφ θα εκκινήσουν το Σαββατοκύριακο: Παναθηναϊκός-Κολοσσός, Περιστέρι-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Προμηθέας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter