Basket League: Πέρασε με… βρυχηθμό ο ΠΑΟ

Basket League: Πέρασε με… βρυχηθμό ο ΠΑΟ

Χωρίς την παραμικρή δυσκολία «ξεφορτώθηκε» ο Παναθηναϊκός το εμπόδιο της Λάρισας και σφράγισε το εισιτήριό του για τους τελικούς της Basket League. To συντριπτικό 89-43 των «πρασίνων» (ημίχρονο 46-23), απόψε στο ΟΑΚΑ, έκλεισε την ημιτελική σειρά με σκορ 3-2.

Η διαφορά έφτασε σε διψήφιο επίπεδο πριν συμπληρωθεί πεντάλεπτο (12-2) και ξεπέρασε τους 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο κιόλας (40-19). Οι πρωταθλητές κράτησαν το γκάζι πατημένο μέχρι το τέλος, απειλώντας τα ρεκόρ διαφοράς (87-36 στο 35′).

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, του οποίου η συμμετοχή ήταν αμφίβολη λόγω του τραυματισμού του από διαφημιστική πινακίδα στον προηγούμενο αγώνα, έπαιξε κανονικά και πέτυχε 11 πόντους. Διακρίθηκαν και οι Ουάιτ 17, Νέντοβιτς 16, Μέικον 14, Παπαγιάννης 10, Σαντ Ροος 8. Ο Παναθηναϊκός τελείωσε τον αγώνα με 14/28 τρίποντα.

Οι Κρουμπάλι 11, Ζάρας 10 διασώθηκαν από το ναυάγιο της Λάρισας.

Aυτή τη φορά δεν υπήρξε ιδιαίτερη ένταση στο παρκέ, πέρα από κάποιες αψιμαχίες ανάμεσα σε οπαδούς και αναπληρωματικούς παίκτες της Λάρισας. Τον αγώνα παρακολούθησαν 6000 φίλαθλοι.

Στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος όμως αποχώρησε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, αφού αποδοκιμάστηκε από μικρή μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού.
Παρών ήταν και ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας Δημήτρης Ιτούδης.

Τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων Παναθηναϊκού-Λάρισας: 87-77, 77-84, 94-82, 62-74.

Βάσει προγράμματος, οι τελικοί με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σάββατο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Υπάρχει όμως ενδεχόμενο να μεταφερθεί ο πρώτος αγώνας την Κυριακή.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν στα ημιτελικά τον Προμηθέα με 3-0. Η ομάδα της Πάτρας θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στον μικρό τελικό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter