Basket League: Ρεσιτάλ Παπαπέτρου στον πρώτο τελικό

Basket League: Ρεσιτάλ Παπαπέτρου στον πρώτο τελικό

Λιγότερο και από προπόνηση ήταν για τον Παναθηναϊκός ο πρώτος τελικός της Basket League απέναντι στο Λαύριο: 100-72. Οι «πράσινοι» χρειάζονται άλλες δύο νίκες για να κατακτήσουν τον τίτλο. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 52-34, ενώ η διαφορά πήρε μεγάλες διαστάσεις από το εναρκτήριο δεκάλεπτο (24-8).

O πληθωρικός Ιωάννης Παπαπέτρου γέμισε την προσωπική του στατιστική με 13 πόντους, 13 ασίστ, 6 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα σε 21:43. Μάλιστα ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μοίρασε δώδεκα ασίστ σε 16 λεπτά συμμετοχής στο πρώτο ημίχρονο!

Διακρίθηκαν και οι Μήτογλου (14), Παπαγιάννης (14), Ουάιτ (13), Κασελάκης (10), Μακ (7), Χεζόνια (7), ενώ απουσίασε ο τραυματίας Σαντ-Ρόος.

«Θα είναι μεγάλο λάθος να νομίσουμε ότι το επόμενο ματς θα είναι σαν το αποψινό», είπε ο Όντεντ Κάτας. «Το Λαύριο έδειξε τον χαρακτήρα του όταν επέστρεψε από το 0-2 στα ημιτελικά με τον Προμηθέα».

«Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός, ενώ εμείς είμαστε μία άπειρη ομάδα, που σπατάλησε τεράστια αποθέματα ενέργειας στους αγώνες με τον Προμηθέα», ομολόγησε ο Χρήστος Σερέλης.

Οι Κόζι (15), Ντέιβις (14), Σάβατζ (13), Ντιαλό (11), Μουράτος (10) ξεχώρισαν από το Λαύριο.

Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στη Λαυρεωτική (17.00) και ο τρίτος τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ (20.0).

Αύριο στις 6μμ θα παίξουν στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ με τον Προμηθέα, στα πλαίσια της σειράς των μικρών τελικών. Οι Πατρινοί προηγούνται με 1-0 και χρειάζονται άλλες δύο νίκες για να τερματίσουν στην 3 θέση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter