Basketball Champions League: Όρθιος ο ΠΑΟΚ στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16» με τρίποντο του Ράιλι

Basketball Champions League: Όρθιος ο ΠΑΟΚ στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16» με τρίποντο του Ράιλι

Ένα πεντάλεπτο εκπληκτικής απόδοσης στο φινάλε του αγώνα βοήθησε τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει τη σειρά play-in με τη Λιέτουβος σε 1-1 και να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16» του Basketball Champions League (81-78).

O ΠΑΟΚ ξεπέρασε το κακό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 45-34 στο ημίχρονο, αλλά οι Λιθουανοί προσπέρασαν ξανά στα τέλη της γ’ περιόδου (57-58) και έφτασαν στο 67-77, με κορυφαίο τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού Μάρκους Φόστερ (31 π.). Ο ζεστός Τζέιλεν Χαντς οδήγησε τον «Δικέφαλο» στην ισοφάριση (78-78 με σερί 11-1) και το τρίποντο του Τζέιλεν Ράιλι του χάρισε τη νίκη 7’’ πριν το φινάλε.

Ο καθοριστικός αγώνας θα γίνει την Τρίτη στο Βίλνιους. Από την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, ξεχώρισαν οι Χαντς (20), Ράιλι (15), Φράνκε (10), Σαλούστρος (8), Μαργαρίτης (7). Ο ΠΑΟΚ είχε 14/30 τρίποντα.

Στο 1-1 βρίσκεται και το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, μετά το χθεσινό 92-88 επί της Ντιζόν στην παράταση. Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Γαλλία.

Η ΑΕΚ «σκούπισε» την Τόφας με το χθεσινό 85-82 στην Προύσα και προκρίθηκε με σκορ 2-0 στους «16» της διοργάνωσης.

Στον επόμενο γύρο, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη θα βρεθεί στον ίδιο Όμιλο με την ισπανική Μάλαγα, την τουρκική Γαλατασαράι και μία από τις Λούντβιχσμπουργκ (Γερμανία), Λιμόζ (Γαλλία). Ωστόσο, θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της κεκλεισμένων των θυρών στα Λιόσια, λόγω τιμωρίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter