Βαθμολογία UEFA: Ξανά στην 17η θέση η Ελλάδα

Βαθμολογία UEFA: Ξανά στην 17η θέση η Ελλάδα

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ (1-0) χάρισε 400 βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι έτσι η Ελλάδα επέστρεψε στην 17η θέση της κατάταξης της UEFA με 23.800 βαθμούς, καθώς ξεπέρασε εκ νέου την Ελβετία που έχει 23.475.

Πρώτος στόχος των ελληνικών ομάδων παραμένει (αν και αρκετά δύσκολος) η κατάκτηση στο τέλος της σεζόν της 15ης θέσης που ξαναδίνει 5 εισιτήρια. Παράλληλα, ο πρωταθλητής θα είναι στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Κυπελλούχος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό του Europa Conference League.

Υπενθυμίζεται πως η 14η θέση συνεπάγεται πως ο πρωταθλητής θα είναι στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Κυπελλούχος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό του Europa Conference League.

Η 16η και η 17η θέση σημαίνουν πως ο πρωταθλητής θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Από τη 18η μέχρι την 28η θέση ο πρωταθλητής συμμετέχει στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter