Βατοπέδι: Όταν πανηγυρίζεις για κάτι που… ούτε κατάλαβες!

Βατοπέδι: Όταν πανηγυρίζεις για κάτι που… ούτε κατάλαβες!

Πώς λέμε «πέρασε και δεν ακούμπησε»; Αυτό ακριβώς συνέβη και με τον Κώστα Καραμανλή, μετά την αθωωτική δικαστική απόφαση για την υπόθεση Βατοπεδίου! Πρώτον, η Δικαιοσύνη χαρακτηρίζει δημόσια την… έτσι κι αλλιώς δημόσια έκταση που θα παραχωρούσε στη Μονή Βατοπεδίου, για να ανταλλαγεί μετά με… δημόσια ακίνητα!

Σου δίνω δημόσια, μου δίνεις για αντάλλαγμα… δημόσια, αυτό που μου ανήκει δηλαδή! Παράλογο; Εμπρός!

Παρεμπιπτόντως, να επισημανθεί για τους πανηγυρίζοντες και τους… πανηγυριώτες ότι υπάρχει και απόφαση του Εφετείου για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Βιστωνίδας υπέρ του Δημοσίου, ενώ εκκρεμεί η τελική απόφαση του Αρείου Πάγου, η εισήγηση προς το οποίο είναι επίσης υπέρ του Δημοσίου. Με λίγα λόγια, σύντροφοι και ολίγη κοινή λογική στη… ρεμούλα δεν βλάπτει!

Δεύτερον, η Δικαιοσύνη αποφάσισε ότι οι εμπλεκόμενοι εκτελούσαν άνωθεν εντολές και για την ακρίβεια «κυβερνητικές». Να μην ξεχάσουμε τους… «παραπλανημένους» Υπουργούς εκείνης της περιόδου!

Και τρίτον και εντυπωσιακότερο: το παιδί μίλησε! Ο άρχοντας της Ραφήνας, που μόνο για να συνηγορήσει υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα του 2015 είχε ανοίξει το στοματάκι του, έσπευσε – και λογικό είναι – να κάνει δηλώσεις και μάλιστα αυτοπροσώπως αυτή τη φορά, όχι μέσω κύκλων, τετραγώνων και τριγώνων! Κάτι είναι κι αυτό… Και εις ανώτερα! Ίσως κάποτε μιλήσει και για το έλλειμμα προ του 2009…

Το «πανηγύρι» που ακολούθησε στη συνέχεια ήταν αναπόφευκτο. Πήραν φωτιά τα social media! Από τρολαρίσματα του ΠΑΣΟΚ στο λύσιμο της καραμανλικής αφωνίας, μέχρι ποίημα-αντιποίημα από την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώ Διώτη – αν μη τι άλλο, ευρηματικό!

Παραλλήλως, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης και προσυπογράφοντας το «γαλάζιο» σενάριο ότι η υπόθεση στήθηκε για να ρίξουν τον Καραμανλή, σπεύδει στο γραφείο τού τελευταίου, λες και θα… ανακαταλάβει τη θέση του εκπροσώπου του!

Και μέσα σ’ όλα, έχουμε και τον… παραπλανημένο «ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό» Γιώργο Βουλγαράκη, να τα χώνει στη ΝΔ που δεν τον υπερασπίσθηκε και τον έριξε βορά στα θηρία των συμφερόντων! Έλα μυαλό στον τόπο σου!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter