Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Πρωτοφανές περιστατικό

Βάτραχος βρέθηκε σε συσκευασμένη σαλάτα του ΑΒ Βασιλόπουλος (Photo)

Πρωτοφανές περιστατικό σε κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. 

Φωτογραφία που τράβηξε ένας καταναλωτής που βρέθηκε σε κατάστημα της εν λόγω φίρμας,  απαθανάτισε με το κινητό του έναν ολόκληρο βάτραχο σε μια σφραγισμένη σαλάτα στο ράφι.

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ η επιχείρηση έχει επιβεβαιώνει το γεγονός ότι συνέβη σε κατάστημά της και παράλληλα έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για το συμβάν.

Όπως αναφέρει σε σχόλιο της στο Facebook η εταιρεία:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημά μας και έχει μπει στη διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός και έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.